Válasszunk karácsonyi színben rolettát vagy szalagfüggönyt a Veszprém megyei Várpalotán

Tévhitek a műanyag nyílászárók színeiről, avagy csak fehér létezik a Vas megyei Jánosházán?
2021-12-05
Hogyan válasszunk redőnyt a Győr-Moson-Sopron megyei Fertődön?
2021-12-19

Ha végre elhatároztuk magunkat, és úgy döntöttünk, hogy belső árnyékolókat vásárolunk, akkor a szín kiválasztása is lényeges kérdés lesz.

A belső árnyékolók ugyanis a szobák hangulatában is meghatározó szerepet játszanak, ezért mindenképp érdemes a színek kiválasztására kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni az olyan Veszprém megyei településeken is, mint amilyen Veszprém, Pápa, Ajka, Várpalota, Tapolca, Balatonfüred, Balatonalmádi, Zirc, Sümeg, Berhida, Devecser, Balatonfűzfő, Herend, Balatonkenese vagy akár Badacsonytomaj.

Mivel közelegnek az ünnepek, és lassan mindenki karácsonyi hangulatba kerül, ezért a karácsony jellemző színeit keressük, még akár az árnyékolók esetében is. Természetesen nem lesz ok panaszra, hiszen akár szalagfüggönyről, akár rolettáról van szó, a színválaszték meglehetősen széles.

Ha szeretnénk, akkor a karácsony jellemző színeiben is találhatunk rolettát, vagy akár szalagfüggönyt is. Amennyiben tehát piros, zöld, ezüst, arany vagy kék színben keresünk belső árnyékolót, akkor nem kell nagyon kutatnunk, hogy találjunk megfelelő színt, mert a legtöbb helyen már bőséges színválasztékkal találkozhatunk.

Természetesen azért érdemes végiggondolni, hogy valóban megéri-e csak az ünnep miatt választani színeket. Ha tehetjük, akkor inkább a szoba általános hangulatát, stílusát vegyük alapul a választásnál.

Lehet cserélgetni a belső árnyékolókat, hogy évszaknak megfelelő színű legyen?

A helyzet az, hogy míg a függönyt évszaknak megfelelően cserélgetetjük, addig a belső árnyékolók esetében ez nem igazán kivitelezhető. Szalagfüggöny esetében semmiképp, de roletta és reluxa tekintetében sem jellemző, hogy valaki évszakonként másikat tegyen fel.

Erre talán a roletta esetében lenne leginkább lehetőségünk, de ezt sem szokták megtenni. Ha cserélgetni szeretnénk a színeket, akkor inkább függönyt válasszunk, viszont, ha az árnyékolás a fő szempontunk, akkor a belső árnyékolókat kell választanunk.

szalagfüggöny, szalagfüggönyök, árnyékolás, árnyékolástechnika

A színt emiatt bölcsen válasszuk ki. Lehet természetesen piros, zöld, kék, vagy ezüst is a tökéletes szín, a fontos, hogy a szoba hangulatához, stílusához illeszkedjen. Természetesen, aki minden évszakban a karácsonyi érzésben szeretne élni, és ezt tükrözi a szoba is, akkor a fent felsorolt színek tökéletesek lehetnek.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!

error: Content is protected !!