Szalagfüggöny

Az irodák legkedveltebb árnyékolója, a szalagfüggöny

Ami régen csak az irodákban, közületekben volt elképzelhető, az ma már egy családi otthonban is jól mutat. Ilyen a szalagfüggöny is. Egyre népszerűbb árnyékolástechnikai megoldás mind intézmények, irodahelyiségek mind kellemes, családi otthonok számára is.

szalagfüggöny, szalagfüggönyök, árnyékoló, árnyékolók

Miért kedvelt választás a szalagfüggöny?

  • széles színválasztékban elérhető
  • sok különböző anyaghasználatot tesz lehetővé
  • egyenes, ferde és íves felületekre is egyaránt alkalmazható
  • könnyen tisztítható

A szalagfüggöny legfontosabb jellemzői

A karnis 45 x 25 mm-es fehérre színterezett húzott alumínium profilból készül, a benne található szerkezet biztosítja a lamellák forgatását és elhúzását. A lamellák 127 mm szélesek, de már megtalálják a 89 mm-es változatot is, anyagát tekintve az olasz Technolight impregnált poliészter, pamut és üvegszál alapú szennytaszító anyagait használja.

A lamellák alját úgynevezett nehezékkel látjuk el, amit zsinór fog össze. A különböző mintázatú 11 féle anyag, közel 75 szín közül válogathatnak, garantáltan megtalálják irodájuk vagy lakásuk bútoraihoz vagy falához legjobban harmonizáló színt. A szalagfüggöny lamellák minimális magassága 72 cm, a maximum 424 cm lehet.

Hogyan történik a szalagfüggöny mozgatása?

  • A szalagfüggönyök gyöngylánc segítségével könnyen kezelhetőek. A beszűrődő fényt a lamellák beállításával, forgatásával lehet szabályozni.
  • Többféle megoldást biztosít: középről kétfelé gyűjtő, a kezelőtől jobb vagy baloldalra gyűjtő.

Kérdése van a szalagfüggönyökkel kapcsolatban? Bővebb felvilágosításért hívja munkatársunkat! Kérjen ingyenes visszahívást most!

error: Content is protected !!