Szolgáltatásaink

Korszerű és minőségi nyílászáró megoldások szakértőtől

21 év szakmai múlttal a hátunk mögött nagyon sok nyílászáró cserében vettünk részt. Minden lakás és otthon más és más, és a nyílászárókra vonatkozó igények is eltérők lehetnek. Kellő rutinnal és gyakorlati tapasztalattal azonban bátran állíthatjuk, hogy hamar ráérzünk, hogy kinek milyen nyílászáróra van szüksége.

Amennyiben a kiválasztásban segítségre van szüksége, hívja bizalommal szakértőnket még ma!

Milyen szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére? Tekintse meg az alábbiakban leírt összesítőnket!

Tevékenységi területek

  • Fa nyílászárók  gyártása, forgalmazása és beépítése
  • Műanyag nyílászárók  gyártása , forgalmazása és beépítése
  • Árnyékolástechnika (alumínium és műanyag redőny, reluxa, roletta – a modern árnyékoló, szúnyoghálók, szalagfüggönyök).
    Megrendelőink egyedi igénye alapján a mechanikus kivitelen kívül motoros működtetésű, illetve távirányítású árnyékolástechnikai megoldásokat is teljesítünk.
  • Szekcionált garázskapuk kivitelezése
  • Harmonika ajtók beszerelése
  • A javítást csak és kizárólag  az általunk gyártott és forgalmazott termékekre vállaljuk!

Fa és műanyag nyílászáróink kiváló alapanyagokból készülnek, ezen kívül a legmodernebb gyártósorokról kerülnek az Ön otthonába. A termékeink mindegyike minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

További szolgáltatások az Ön kényelméért

ingyenes felmérésIngyenes helyszíni felmérés

Miután a telefonon vagy e-mailen beérkezett igényeket szakértőink rögzítették, munkatársunk egy előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt, és díjmentesen felméri az adott helyszínt.

Díjmentes árajánlat

A felmért igények és a műszaki lehetőségek összevetése után személyre szóló árajánlatot készítünk Önnek. Ebben részletesen tájékoztatjuk a projekt minden egyes költségéről, mind a terméket mind pedig a kiegészítő szolgáltatásokat illetően.

fa ablak, fa nyílászáró, fa ablakok, fa nyílászárók, fa ajtó, fa ajtókKiszállítás

Saját jól felszerelt gépjármű parkkal rendelkezünk, mellyel igény szerint vállaljuk a nyílászárók és kiegészítő termékek helyszínre történő szállítását.

Beépítés

Műszaki szakembereinkkel évek óta együtt dolgozunk. A nyílászáró beépítést nem alvállalkozókkal, hanem saját szakember gárdával végezzük, ezért megbízható, minőségi szolgáltatást tudunk biztosítani.

A nyílászárók beépítése után igény szerint a kiegészítőket (párkány, takaróléc, szellőző, szúnyogháló) vagy az árnyékolókat (redőny, reluxa, roletta) is felszereljük, és elvégzünk minden szükséges beállítást, így Ön hamar megtapasztalhatja és élvezheti az új nyílászáró előnyeit.

A beépítést csak és kizárólag  az általunk gyártott és forgalmazott termékekre vállaljuk!

fa ablak, fa nyílászáró, fa ablakok, fa nyílászárók, fa ajtó, fa ajtókGaranciális ügyintézés

Az általunk forgalmazott és szakszerűen beépített termékekre 12 hónap jótállást, valamint az utána következő 24 hónapra szavatosságot vállalunk. A garanciális feltételek rendeltetésszerű használat és rendszeres karbantartás mellett érvényesek. A garanciális javításokat legkésőbb a panasz elismerésétöl számított 30 munka napon belül elvégezzük. Az ügyféllel történt előzetes megállapodást követően ez az időtartam változhat.

Végeredmény, az Ön igényeihez szabva

Legfőbb célunk a nyílászáró eladás során, hogy Ön azt kapja, amire valóban szüksége van, és amit a pénztárcája is megenged. Ehhez mi biztosítjuk a szakértelmet és a megbízható segítséget.

Szüksége van segítségre? Kérjen bővebb felvilágosítást most! Hívja szakértőnket, aki teljes körűen tájékoztatja a részletekről!

error: Content is protected !!