Harmonika ajtó előnyei a Pest megyei Ráckevén

napellenző, könyökkaros napellenző, napellenző Nova, könyökkaros napellenző Nova
Tökéletes megoldás, hogy Bács-Kiskun megyei Soltvadkerti teraszunkon se kapjunk napszúrást
2019-07-07
redőny, alumínium redőny, műanyag redőny, redőny Pécs, műanyag redőny Pécs
Trükkök párásodás ellen a Baranya megyei Villányban
2019-07-14
Összes

Harmonika ajtó előnyei a Pest megyei Ráckevén

harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak

A harmonika ajtó tökéletes megoldást kínál a laktér különböző helyiségeinek elválasztására. A harmonika ajtók alkalmazásával nem jelent problémát a nyitott ajtószárnyak helyigénye sem.

Éppen ez teszi roppant népszerű és praktikus nyílászáróvá őket az olyan Pest megyei településeken is, mint amilyen Százhalombatta, Érd, Dunaharaszti, Budakeszi, Budaörs, Szigetszentmiklós, Dabas, Szigethalom, Törökbálint, Biatorbágy, Tököl, Ráckeve, Ócsa, Halásztelek vagy Dunavarsány.

A harmonika ajtó kezelése nagyon egyszerű, karbantartást alig igényel, tisztítása egyszerű mosószeres, nedves ruhával megoldható. Sok esetben találkozunk a nyitott ajtószárnyak okozta helyproblémával. Előfordul, hogy csak ideiglenesen szeretnénk egy helyiséget leválasztani. A harmonika ajtó főleg szűk alapterületű lakások praktikus nyílászárója, ahol szinte minden esetben útban vannak a nyitott ajtószárnyak.

A harmonika ajtó tökéletes megoldást nyújt nagyobb helyiségek ideiglenes leválasztására is. Nappali, étkező, tárgyaló, stb. elszeparálására nyújt tökéletes megoldást. További előnye a kedvező ára.

Szélessége akár 8 méter is lehet, magassága pedig maximum 3 méter. Manapság már teljesen egyedi méretűek is legyárthatóak, így az otthonunk bármelyik részére tökéletesen beépíthetőek a harmonika ajtók.

A japánok már ősidők óta használják a harmonika ajtókat

A modern terek elmaradhatatlan elemeinek segítségével az oly nagyon kedvelt távol-keleti stílust is az otthon falai közé varázsolhatjuk.

A sötét színekkel eleganciát teremthetünk, a világosak pedig a minimál stílust kedvelők körében éppen úgy népszerűek, mint akkor, ha letisztult, világos színeket szeretnénk látni a lakásban.

harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak

Valljuk be őszintén, hogy a japánok sok mindenben előrébb járnak, mint a világ számos országa. Tudásuk elismerést érdemel. Náluk bejárati ajtókon kívül, az otthonuk többi részén kizárólag harmonika ajtókkal találkozhatunk. Legtöbbször ezek az ajtók már egybe olvadtak a japán kultúrával is. Japán otthonok szellős, egyszerű formavilágú, puritán berendezésű helyiségeit – kerülve a túlzsúfoltságot – gyakran a teljes fal hosszában csak harmonika ajtók választották el egymástól, a könnyű egybenyithatóság érdekében.

A harmonika ajtó beszerelése sem igényel komolyabb szakértelmet, hiszen egy ügyesebb kezű ember is elboldogul vele könnyedén. Régi ajtótokokba is könnyen beépíthető egy harmonika ajtó, így pedig el tudjuk kerülni a bontás miatt keletkező koszt is.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!

error: Content is protected !!