A bejárati ajtók kiválasztása a Bács-Kiskun megyei Kiskunhalason

4 ötlet a terasz árnyékolására a Komárom-Esztergom megyei Bajnán
2021-12-22
Hogyan válasszuk ki az otthonunkhoz legjobban illő ablaktípust a Pest megyei Budakeszin?
2021-12-29
Összes

A bejárati ajtók kiválasztása a Bács-Kiskun megyei Kiskunhalason

A bejárati ajtó felelős a vendégek fogadásáért, de arra is fel kell készülnie, hogy távol tartsa a nem kívánt látogatókat. Gondolkoztál már azon, hogy milyen legyen az ideális bejárati ajtó?

Most segítünk, hogy egyszerűbben tudjál választani az olyan Bács-Kiskun megyei településeken is, mint amilyen Kecskemét, Baja, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kalocsa, Kiskőrös, Kiskunmajsa, Tiszakécske, Lajosmizse, Jánoshalma, Kecel, Kunszentmiklós, Soltvadkert, Bácsalmás, Solt, Kerekegyháza, Szabadszállás, Izsák, Mélykút, Tompa, Dunavecse vagy Hajós.

Bent vagy kint?

Egy családi házban a bejárati ajtónak nemcsak biztonságosabbnak kell lennie, mint egy lakóházban, hanem az időjárást is le kell küzdenie.

Nézz körül!

A bejárati ajtó három részből áll: a keretből, a szárnyból és a zárból, és a biztonság mértéke mindháromtól függ, ezért érdemes alaposan megvizsgálni a kiszemelt ajtót.

Acél bejárati ajtó

Az acél ajtólap és keret révén ezek a bejárati ajtók kínálják a legmagasabb szintű biztonságot, és ezért a legdrágábbak is.

Páncélozott bejárati ajtó

Az acél bejárati ajtókkal ellentétben ezek nem teljes egészében acélból készülnek, hanem csak a szárnyon van fém megerősítés.

Alumínium bejárati ajtók

Vannak olyan, teljes egészében ebből az anyagból készült ajtók, amelyek a páncélozott ajtókhoz hasonló szintű biztonságot nyújtanak, jóval alacsonyabb beruházás mellett.

Műanyag bejárati ajtók

Mindenféle színt és mintát, beleértve a fa mintákat is, bármilyen karbantartás nélkül képesek reprodukálni a műanyag bejárati ajtók, így elég jó megoldásnak számítanak.

Fa bejárati ajtók

Tökéletes rusztikus és klasszikus bejárati ajtó. Egy ilyen ajtó a házunk éke lehet úgy, hogy közben még a megfelelő biztonságot is képes hozni számunkra és a családunk számára.

Rögzítési pont

A bejárati ajtó sérthetetlenségének garantálásához elengedhetetlen a több független rögzítési ponttal és másolatkulccsal rendelkező biztonsági modell kiválasztása.

Bejárati ajtó formája

A rendelkezésre álló modellek és formatervek széles választéka lehetővé teszi, hogy a bejárati ajtót összehangolják az otthon dekoratív stílusával, bármilyen legyen is az.

Stílusos és biztonságos

Bár egy bejárati ajtó lehet elegáns, nagyon fontos, hogy a biztonságot sem hanyagolja el. Egy nagyon világos példa arra, hogy vannak gyönyörű ajtók, amelyeket úgy terveztek, hogy távol tartsák a nem kívánt vendégeket.

Javítsuk a biztonságot

Ha egy adott bejárati ajtót meg akar (vagy meg kell) tartani, akkor azt belülről acéllemezekkel, fémkeretekkel és biztonsági zárakkal lehet megerősíteni, ez azonban tényleg csak az utolsó megoldás legyen inkább. Jobban járunk egy új műanyag vagy fa bejárati ajtóval.

A kulcs a kulcsban van

Célszerű olyan zárral szerelt bejárati ajtót választani, amely másolásvédett kulccsal rendelkezik, így azt nem lehet könnyen sokszorosítani.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!

error: Content is protected !!