Négy érv a redőny mellett a Tolna megyei Dunaföldváron

műanyag ablak, decco műanyag ablak, aluplast műanyag ablak, műanyag ablakok, decco műanyag ablakok, aluplast műanyag ablakok
Sokan a tavaszig várnak az ablakcserével a Somogy megyei Lengyeltótiban
2021-04-04
Itt a tavasz, felkerülhetnek a szúnyoghálók is a Zala megyei Zalakaroson is
2021-04-11

Amikor árnyékolásról van szó, elindul a tanakodás, hogy melyik a legjobb lehetőség az olyan Tolna megyei településeken, mint amilyen Szekszárd, Paks, Dombóvár, Bonyhád, Tolna, Dunaföldvár, Tamási, Bátaszék, Simontornya, Nagymányok, Gyönk, Hőgyész vagy Iregszemcse.

Ha árnyékolóra gondolunk, a leggyakrabban a redőny jut az eszünkbe. Ez pedig egyáltalán nem véletlen. A redőnynek számos olyan tulajdonsága van, ami miatt az egyik legkeresettebb árnyékoló megoldások közé tartozik.

Tény ugyan, hogy árban jóval többet kell rá költenünk a redőnyre, mint egy belső árnyékolóra, ugyanakkor számos olyan tulajdonsággal bír, ami miatt megéri a magasabb költségvetés. De miért is válasszunk redőnyt a sok lehetőség közül?

1. Szinte mindenhova felszerelhető a redőny

Bár sokan nem tudják, de a redőny telepítése nem annyira bonyolult, mint elsőre látszik. Létezik külső és belső tokos redőny megoldás, illetve vakolható tokos redőny is, emiatt pedig szinte minden ablakra feltehető, ráadásul a telepítése is viszonylag hamar megvan, ha egy hozzáértő szakember végzi. Természetesen vannak egyedi esetek, ahol nem működik, de az esetek túlnyomó többségében felkerülhet az ablakainkra a redőny.

2. Félhomálytól a teljes sötétségig

Az árnyékolók egyik fő szempontja az maga az árnyékolás, vagyis a fényszűrés. Ha többet várunk el egy árnyékolótól, mint azt, hogy a szomszédok ne láthassanak be hozzánk, akkor a redőny egy kifejezetten jó választás lehet.

A redőny lamelláinak magassága állítható, így teljes sötétséget is csinálhatunk, ha leengedjük, de félhomályra is van lehetőség, és persze arra is, hogy a fény szabadon beáramolhasson hozzánk.

3. Esztétika

Sokan azért nem választanak redőnyt, mert szerintük a fehér szín nem passzol a házuk külső homlokzatához. Nos, attól manapság már nem kell tartani, mert a redőnyök is több színben rendelhetőek, nem kell feltétlen a fehér mellett letenni a voksunkat.

4. Hőszigetelési szempontok

Az árnyékolóktól azon túl, hogy kiszűrjék a kíváncsi tekinteteket és megszűrjék a beáramló fényt, sokan szigetelési funkciót is elvárnak. Ebben pedig az egyik legjobb megoldás a redőny, hiszen az árnyékolók közül ez az egyik legjobban szigetelő árnyékoló megoldás.

5. Okos megoldásokkal is kombinálható

Manapság már egyre nagyobb az igény arra, hogy az árnyékolók okos megoldásokkal is kombinálhatóak legyenek, vagyis távolról, akár a mobilunk segítségével mozgathassuk őket, esetleg időzíthetőek legyenek. A redőnyök esetébe már régóta létezik az távirányítóval történő mozgatás, és természetesen okos otthon rendszerekhez is csatlakoztatni lehet.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!