Melyik árnyékolók kombinálhatók okos otthon rendszerekkel a Baranya megyei Harkányban?

műanyag ablak, műanyag ajtó, műanyag nyílászáró
Környezetbarát műanyag ablak? Nem mítosz! Akár Önnek is lehet a Pest megyei Szigethalmon!
2020-10-25
műanyag ablak, műanyag ablakok, ablakcsere, ablak beépítése, műanyag nyílászárók, műanyag nyílászáró, reluxa, árnyékoló, árnyékolók
Amit a reluxákról tudni érdemes a Somogy megyei Fonyódon
2020-11-01

Manapság egyre elterjedtebbek az okos otthonok már az olyan Baranya megyei településeken is, mint amilyen Pécs, Komló, Mohács, Szigetvár, Siklós, Szentlőrinc, Kozármisleny, Harkány, Pécsvárad, Bóly, Sásd, Sellye, Villány, Mágocs, Bikal vagy Szászvár.

De mitől is lesz okos egy otthon? Természetesen nem attól, hogy a hűtő elsorolja az Ady összest, vagy, hogy a sütő helyettünk készíti el az ebédet. Lényegében egy precízen összehangolt, intelligens rendszerről van szó, amely számos kényelmi funkcióval ajándékoz meg bennünket.

Kényelmesen, akár távolról, a mobiltelefonunk segítségével tudjuk irányítani a nyílászárókat, a fűtés, a világítást, de akár megfigyelőrendszert is telepíthetünk a biztonságunk érdekében.

Az okos otthonok fontos részei az intelligens árnyékolástechnikai eszközök is, vagyis a motorizált, programozható árnyékolók. Ennek számos előnye van, extra biztonságot nyújthat az értékeink és szeretteink számára, de a kényelem is fontos faktor.

Lehetőségünk van az időjáráshoz igazítani az árnyékolást, és a hűtés-fűtés számlán is spórolhatunk. Ami szintén fontos, hogy szinte minden nyílászárón kialakítható, nem kell ezért feltétlen komplett cserében is gondolkodunk.

Milyen redőnyből lehet intelligens árnyékoló?

Igazából minden redőnytípus automatizálható, létezik vakolható, külső tokos, belső tokos és alumínium okos redőny is. A motorizálhatóság már egyáltalán nem új keletű találmány, hiszen régóta lehet kérni ilyen jellegű redőnyöket, sőt a kézi mozgatású redőnyöket egyre kevesebben igénylik.

És mivel már eleve elektronikusan mozgatható eszközről van szó, az okos rendszerre történő ráhangolása már nem akkora ördöngösség. Persze sokan összetévesztik a távirányítóval működtethető redőnyöket az okos megoldásokkal.

Az intelligens árnyékolók jóval többet tudnak, mint hogy nem kell őket kézi erővel felhúzni. Távolról is lehet őket irányítani számítógép, tablet vagy mobiltelefon segítségével.

Időzíthetőek és teljesen automatizálhatóak. De nem csak a redőnyök lehetnek intelligens árnyékolók.

Az okos rendszerek kiépítése manapság már egyre megfizethetőbb és attól sem kell tartanunk, hogy kihagytunk valamit, mert folyamatosan bővíthető.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!