Itt a tavasz, felkerülhetnek a szúnyoghálók is a Zala megyei Zalakaroson is

Négy érv a redőny mellett a Tolna megyei Dunaföldváron
2021-04-07
fa ablak, zsalugáter, fa ablak gyártás, zsalugáter gyártás, fa nyílászáró árak, fa zsalugáteres ablak
Így végezzük a lazúrozást a fa ablakok esetében a Fejér megyei Székesfehérváron
2021-04-14
Összes

Itt a tavasz, felkerülhetnek a szúnyoghálók is a Zala megyei Zalakaroson is

Amikor megérkezik a tavasz, sokan az első melegebb napot egy nagy szellőztetéssel kezdik, kitárják az ablakokat, hogy friss tavaszi illatok mellett a friss levegő is beáramolhasson.

Ezzel együtt azonban a tavasszal éledező bogarak is be fognak jönni hozzánk, amik aztán éjjel a fülünkbe zümmögve, jól összecsipkedve minket zavarják meg álmainkat. Bár azt gondolhatnánk, hogy ez csak a nyárra jellemző, sajnos már tavasszal megkezdődhet a bogarak inváziója.

Ez ellen pedig a legjobb védekezés a szúnyogháló lehet az olyan Zala megyei településeken is, mint amilyen Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely, Lenti, Zalaszentgrót, Hévíz, Letenye, Zalalövő, Pacsa, Zalakaros, Pusztamagyaród, Nova vagy Bak.

Sokan élnek az öntapadós szúnyogháló lehetőségével, mondván ez a legolcsóbb megoldás. Ha azonban hosszú távon gondolkodunk, rájövünk, hogy nem egészen ez a helyzet. Az öntapadós szúnyogháló szavatossági ideje általában csak egy év, így évente kell cserélnünk.

Ráadásul tavasszal még nem igazán kerül ki a boltok polcaira, csak a nyár elején, így a tavaszt vagy a régi szúnyoghálóval kell átvészelnünk, vagy teljesen védtelenül, szúnyogháló nélkül. Érdemes tehát tartósabb megoldásban gondolkodni, és vagy olyan szúnyoghálót választani, ami télen-nyáron az ablakon maradhat, vagy olyat, amit ugyan télen leszerelünk, de jóval tartósabb, mint az öntapadós háló.

Miért ne várjunk a nyárig a szúnyogháló felhelyezésével?

Ha már tanakodunk egy ideje a szúnyogháló beszerzésén, akkor a tavasz ideális időpont, ha ne várjunk tovább. A keretes szúnyoghálókból is rengetegféle van, fix és nyitható megoldások, így biztosan találunk megoldást, ami tökéletesen passzol az ablakainkhoz.

A tavasz pedig jó időpont a felszerelésre, egyrészt, mert így már felkészülten várhatjuk a nyári szúnyoginváziót, másrészt a tavasszal éledező rovarok és bogarak ellen is védve leszünk. A keretes megoldásokat már tavasszal is be tudjuk szeretni, nem kell megvárnunk, amíg a hipermarketek polcára kerülnek.

Fix szúnyogháló, Mobil szúnyogháló, rolós szúnyogháló, Szúnyogháló, toló szúnyogháló ajtó

A legtöbb árnyékolással és ablakgyártással foglalkozó cég ugyanis szúnyoghálót is biztosít az ügyfelek számára. Az idei tavasz pedig sokakat bátorít arra, hogy belevágjanak egy költségesebb ablakcserébe, ugyanis az állam most támogatást nyújt, és akár a felújítás felét is vissza tudjuk igényelni. És ha már ablakcserébe gondolkozunk, egyből a szúnyogháló is beépíthető az ablakkal együtt.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!