Egyéni árak árgaranciával

Szerezze meg a lekedvezőbb árakat!

Szeretne a nyílászárók mellé egyedi és kedvező árakat kapni? Akkor jó helyen jár, mert nálunk ez könnyen teljesíthető. Pontosan hogyan kaphat egyedi árakat? Olvassa tovább írásunkat, és azonnal kiderül belőle!

Természetes dolog, ha új beépítés vagy nyílászáró csere előtt több helyről is kér be árajánlatot. Az is mindennapos, hogy az egyes ajánlatok árban eltérnek egymástól. Azon sem lepődünk meg, ha Ön a legkedvezőbb árakon akarja beszerezni az új nyílászáróit. Annak érdekében, hogy a legjobb árakat tudjuk Önnek biztosítani, bevezettük az „Egyén árak árgaranciával” elnevezésű programunkat.

Mit takar az „Egyéni árajánlat árgarnciával” program?

Az „Egyéni árajánlat árgarancával” programban résztvevő érdeklődők a legkedvezőbb árakon szeretnének hozzájutni a nyílászáróhoz. Ehhez nincs más teendő, csak átküldeni számunkra a korábban, mástól kapott árajánlatokat.

Munkatársaink átnézik a kapott ajánlatokat, megvizsgálják, hogy a beltartalom, a műszaki jellemzők és a mennyiségek alapján összeshasonlítható-e az árajánlat. Amennyiben azonos paraméterű és mennyiségű termékekről, kivitelezésről szólnak az ajánlatok, akkor van értelme az árak és a díjak összevetésének.

A legkedvezőbb árnál olcsóbbat ajánlunk

Amennyiben az ajánlatok összehasonlíthatók, és az Egyéni árajánlat garanciával” programban érvényesíthetők, akkor a legkedvezőbb árajánlatnál még olcsóbban fogjuk biztosítani Önnek az adott tételeket.

Mely termékekre vonatkozik az árgarancia?

  • Az abcablak által gyártatott és forgalmazott termékekre vonatkozik.
  • Csak lakosság számára elérhető ez a program.
  • Termékeket és ha van, akkor a hozzá kapcsolódó kivitelezést is figyelembe kell venni az ajánlatban.

Miért adunk ilyen kedvező árakat?

Felmerülhet a kérdés, hogy mire föl ez a nagy kedvezmény? Néha gyanús lehet a túl alacsony ár. Nálunk ez egyszerűen megválaszolható. Több gyártóval olyan hosszútávú együttműködést tartunk fenn, ami nem csak a mi számunkra előnyös, hanem alacsonyabb árakat biztosít a végfelhasználó számára is. Így Ön kihagyhatja a kereskedői árréseket is. Biztosan jól jár.

Mi a teendője, ha igénybe akarja venni az árgaranciát?

  1. Egyszerűen csak küldje el nekünk igényét e-mailen, és a máshol kapott írásos árajánlatokat.
  2. Képzett szakembereink megnézik az ajánlatok beltartalmát, hiszen egy ajánlatnak nem csak a végösszegét kell összehasonlítani.
  3. Amennyiben megfelel a feltételeknek, akkor az összes közül a legolcsóbb áránál még kedvezőbbet fogunk adni Önnek.

A lényeg, hogy Ön mindenképpen jól jár. Ne halogassa tovább a döntést, használja ki még ma Egyéni árajánlat garanciával programunkat! Megéri!

Küldje el itt és most e-mail címünkre korábbi ajánlatait: arajanlat@abcablak.hu

Kérdése van, további információra van szüksége? Hívja munkatársunkat még ma! Kérjen ingyenes visszahívást!

error: Content is protected !!