Belső árnyékolók az ősz színeiben a Fejér megyei Bicskén is

Készüljünk az őszre az árnyékolók esetében a Zala megyei Zalaegerszegen is?
2021-09-12
Négy indok, amikor nem szabad halogatni az ablakcserét a Vas megyei Csepregen sem
2021-09-19
Összes

Belső árnyékolók az ősz színeiben a Fejér megyei Bicskén is

Amikor belső árnyékolót választunk, akkor a színválaszték széles skálájával találhatjuk szembe magunkat. Mindegy, hogy szalagfüggönyről, reluxáról vagy rolettáról van szó, rengeteg féle színből válogathatunk.

Ez fontos szempont lesz a választásban, hiszen a belső árnyékolók az otthonunk hangulatát is befolyásolják, így mindenképp érdemes jól megválasztani az árnyalatokat is, hogy passzoljon a szoba hangulatához, illetve a bútorok árnyalataihoz. Persze akadnak olyanok, akik minden évszakban új hangulatba, stílusba öltöztetik a lakást.

Ők biztosan meg fogják találni a nekik tetsző belső árnyékolókat az olyan Fejér megyei településeken is, mint amilyen Székesfehérvár, Dunaújváros, Mór, Sárbogárd, Bicske, Gárdony, Ercsi, Enying, Polgárdi, Pusztaszabolcs, Martonvásár, Velence, Csákvár, Rácalmás, Aba, Bodajk, Adony vagy akár Lovasberény.

Az árnyékolókat persze nem fogjuk évszakonként lecserélni, csakhogy más színük legyen, ugyanakkor a széles színskála lehetővé teszi, hogy olyan árnyalatot válasszunk, ami mindig univerzális, és passzol minden hangulathoz.

Ha pedig úgy érezzük, hogy az őszi hangulat az, amit szinte állandóan szeretnénk látni, akkor ehhez passzoló színeket is találhatunk. A piros, a sárga, és a narancs mellett választhatunk földszíneket is, barnát vagy zöldet is. De maradhatunk a semlegesebb árnyalatoknál is, például a bézs vagy a fehér szinte minden évszakhoz passzol.

Ne csak a szín, a praktikum is számítson

Persze, amikor árnyékolót választunk, akkor ne a szín legyen az első, ami eldöntünk. Az árnyékoló kiválasztásánál mindenképp érdemes előbb az igényeinket számba venni. Mi a célunk az árnyékolóval? Csak a kíváncsi szemek elől szeretnénk elbújni otthonunk nyugalmában, vagy a fényszűrés állíthatósága is legalább ennyire fontos szempont? Mennyi helyünk van? És ami még fontosabb, mennyit szeretnénk rákölteni az árnyékolásra.

roletta, roletta gyártás, reluxa, szalagfüggöny, zsalugáter

Egy árnyékoló nem annyira vészesen drága, de ha egy egész családi ház összes ablakára szeretnénk őket felszerelni, az már megnöveli a költségeket.

A legolcsóbb megoldás a roletta, de alapvetően elmondható, hogy a belső árnyékolók mindig költséghatékonyabb megoldást jelentenek, mint a külső árnyékolók. Az is fontos kérdés, hogy mennyire szeretnénk a szigetelést is megtámogatni az árnyékolók felszerelésével, vagyis az árnyékoló hőszigetelési képessége is döntő lesz-e?

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!

error: Content is protected !!