5 érv a zsalugáter mellett a Vas megyei Celldömölkön

fa ablak, zsalugáter, fa ablak gyártás, zsalugáter gyártás, fa nyílászáró árak, fa zsalugáteres ablak
Ne beszéljük le magunkat a fa ablakokról a Fejér megyei Lovasberényben!
2021-03-07
műanyag ablak, decco műanyag ablak, aluplast műanyag ablak, műanyag ablakok, decco műanyag ablakok, aluplast műanyag ablakok
Karbantartási munkák a műanyag ablakok esetében a Veszprém megyei Balatonfűzfőn
2021-03-14

Manapság már nem csak a nyaralókon láthatunk spalettát vagy zsalugátert, hanem számos családi házon is.

Ez a fajta árnyékoló megoldás egyre jobban terjed az olyan Vas megyei településeken is, mint amilyen Szombathely, Sárvár, Kőszeg, Körmend, Celldömölk, Szentgotthárd, Vasvár, Bük, Vép, Csepreg, Répcelak, Jánosháza vagy Őriszentpéter.

Sokan választják redőny helyett, egyrészt mert jobban mutat, másrészt mert van egyfajta régi és természetes bája. De számos más érv is szól a zsalugáter mellett, hiszen nemcsak szép, de praktikus is. De miért válasszunk a zsalugátert?

Sok lehetőség árnyékolásra: talán ez az egyik legfontosabb szempont, amit az árnyékolók megválasztásánál figyelembe kell vennünk. Hiszen lényegében azért kerül fel az árnyékoló az ablakba elsősorban, hogy akadályozza a beszűrődő fény mennyiségét.

A zsalugáter esetében a lamellák állíthatóak, így a teljes sötétségtől a félhomályig számos lehetőség áll a rendelkezésünkre, és persze azt is megtehetjük, hogy kinyitjuk a zsalugátert, és a fény szabadon beáramlik.

Elrejt a kíváncsi szemek elől: sokan csak amiatt választanak árnyékolót, mert nem szeretnék, hogy a szomszédok belássanak. Ez a szempont hasonló az első érvhez, és a lamellák állíthatóságának köszönhetően megakadályozhatjuk, hogy bárki beleshessen az ablakon keresztül.

Védelem: a zsalugáter nemcsak a kíváncsiskodók ellen nyújt védelmet, hanem a betörők ellen is. Azt természetesen nem lehet kijelenteni, hogy a zsalugáteren nem megy be betörő, mert ez is feltörhető, mindenesetre a zsalugáter is biztosít egy plusz védelmet az ablaknál.

A feltörése idővel és zajjal jár, amit a betörők nem szeretnek kockáztatni, szóval a zsalugáter fokozza a védelmet.

Választható színek: a redőnyök általános színe a fehér, de a zsalugáter számos színben elérhető. A legtöbb zsalugáter fából készül, a színe pedig ennek értelmében még akár menet közben is megváltoztatható. Ha az évek során a házunk új falszínt kap, nem kell feltétlen a zsalugáter színéhez igazodnunk, mivel az is megváltoztatható.

fa ablak, zsalugáter, fa ablak gyártás, zsalugáter gyártás, fa nyílászáró árak, fa zsalugáteres ablak

Esztétikus: az a tény, hogy a zsalugáter nagyon jól mutat, nem fő szempont a választásnál, de nem lehet elmenni mellette. Van egyfajta régi bája, ami mostanában nagyon divatos, és különleges karaktert ad a háznak.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!