Védekezzenek hőszigetelt bejárati ajtóval a hideg ellen a Veszprém megyei Veszprémben is!

műanyag nyílászáró, műanyag nyílászárók, műanyag ablak, műanyag ablakok, műanyag ajtó, műanyag ajtók
A gurtnis redőnyök beépítésének előfeltételei a Vas megyei Kőszegen
2019-11-24
műanyag nyílászáró, műanyag nyílászáró Balatonboglár, fa nyílászáró, fa nyílászáró Balatonboglár, műanyag ablak, fa ablak
A redőnyárakat változtató tényezők a Győr-Moson-Sopron megyei Csornán
2019-12-01
Összes

Védekezzenek hőszigetelt bejárati ajtóval a hideg ellen a Veszprém megyei Veszprémben is!

műanyag ajtó, műanyag ajtók, műanyag bejárati ajtó, műanyag bejárati ajtók

A bejárati ajtók esetében főként a biztonsági és az esztétikai funkciók kerülnek előtérbe a vásárlás során. Egy bejárati ajtó azonban nem csak a betörőktől nyújt védelmet, de sok más külső hatástól is.

Legyen az hangszigetelés vagy hőszigetelés funkció, a minőségi bejárató ajtónak rendelkeznie kell vele. Az energiaveszteség sok esetben ugyanis a nem megfelelő szigeteléstől, korszerűtlen nyílászáróktól vagy a régi bejárati ajtóktól származik.

Éppen ezért, oda kell figyelni a megfelelő bejárati ajtókra az olyan Veszprém megyei településeken is, mint amilyen Veszprém, Pápa, Ajka, Várpalota, Tapolca, Balatonfüred, Balatonalmádi, Zirc, Sümeg, Berhida, Devecser, Balatonfűzfő, Herend, Balatonkenese vagy akár Badacsonytomaj.

Természetes, hogy ha a felújításra és ajtócserére kerül, sor akkor a betörésvédelem válik főszemponttá, hiszen manapság egy többpontos bejárati ajtó nélkül könnyen a betörők prédájává válhat a lakás. A biztonság viszont nem minden.

A biztonsági ajtók sokszor nem rendelkeznek megfelelő hőszigetelési tulajdonságokkal, ezért vásárlás előtt érdemes mindenképp tájékozódni az ajtó hő védelmi funkcióiról. Olyan esetekben ahol a bejárati ajtó fűtött lépcsőházra nyílik, nem jelenthet problémát a szigetelés hiányi, ezek az esetek viszont minimális esetben fordulnak elő. Sok cég foglalkozik utólagos szigeteléssel, ezt viszont érdemes megelőzni még a bejárati ajtó vásárlása előtt. Mire figyeljenek a vásárlás során?

Egy jó bejárati ajtó ismérvei

Egy hőszigetelt bejárati ajtó általában tokkal kerül kiszállításra, ami azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik, így nem lehet rés a gumiszalagoknál vagy más helyeken. A tökéletes illeszkedés nem hagy teret a külső hőmérséklet bejutására.

A bejárati ajtó üvegbetétes verzióinál, érdemes utánajárni az üveg vastagságának és a rétegek számának. Minél vastagabb egy üveg annál nagyobb a hőszigetelés mértéke.

Továbbá a bejárati ajtó kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a hőszigetelési mutatószámot, amely minél alacsonyabb a megadott érték annál nagyobb a hő védelme a bejárati ajtónak.

bejárati ajtó, fa bejárati ajtó, műanyag bejárati ajtó, fa nyílászárók, műanyag nyílászárók

A korszerű műanyag nyílászárók akár 25%-kal is képesek lehetnek csökkenteni az energiaveszteségeket, ezért még az igazi tél beköszönte előtt érdemes beruházni egy olyan bejárati ajtóra, mely nem csak biztonságilag védi lakókat, de megfelelő hő és zajvédelemmel is rendelkezik.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!