Újra hódítanak a napellenzők a Zala megyei Nován is!

műanyag ajtó, műanyag ajtók, műanyag bejárati ajtó, műanyag bejárati ajtók
Szükséges szakember segítsége a tolóajtók beszereléséhez a Tolna megyei Bonyhádon?
2019-12-22
zsalugáter, zsalugáter Kalocsa, műanyag ablak, műanyag nyílászáró, Zalaegerszeg, műanyag ablakok Zalaegerszeg, műanyag nyílászárók
Miért válasszanak zsalugátert a műanyag ablakaikra Fejér megyei Adonyban is?
2019-12-29
Összes

Újra hódítanak a napellenzők a Zala megyei Nován is!

napellenző, könyökkaros napellenző, napellenző Nova, könyökkaros napellenző Nova

Kertes házak udvarairól, panelépületek vagy társasházak erkélyeiről biztosan mindenki számára ismerősek lehetnek a színes és csíkos napellenzők.

Ez nem csoda, hiszen számos épület teraszát vagy udvarát védi a napsugárzástól évtizedek óta az olyan Zala megyei településeken is, mint amilyen Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely, Lenti, Zalaszentgrót, Hévíz, Letenye, Zalalövő, Pacsa, Zalakaros, Pusztamagyaród, Nova vagy Bak.

A napellenző népszerűsége és keresettsége ma is töretlen, hiszen a panellakások vagy társasházak esetében költséghatékonyabb és egyszerűbb megoldás nem igazán létezhet a piacon. Számos típusban megtalálható napellenzők, amelyek így bármely erkélyre vagy teraszra rászabhatóak.

Ma már természetesen nem csak a standard színek találhatóak meg a napellenző piacon, ugyanis anyagukat és színűket tekintve kínálatuk korlátlan, így bárki számára személyre szabhatóak, mint megjelenés, mint méret kialakítását illetően.

Anyagukat tekintve a piacon megtalálhatóak üvegszálas szövetek, PVC-bevonatos szövetek vagy fonalból szőtt műszálszövetekből vagy lakkozott fóliákból készült anyagok. Szerkezeti elemüket tekintve mind tartós anyagból készülnek, például alumíniumból, melyek garantáltan biztosítják a hosszan tartó élettartamot. Nem csoda tehát, hogy a személyre szabható megjelenés és a tartósság miatt újra teret hódítanak a napellenzők.

Miért válasszanak napellenzőt?

A válasz egyszerű, hiszen a megfelelő árnyékolástechnika mindenki számára szükséges lehet a lakások és erkélyek elhelyezkedésétől függetlenül. A nyári hőségben ugyanis a délelőtti napsütés ereje ugyanolyan erős lehet, mint a délutáni.

napellenző, könyökkaros napellenző, napellenző Nova, könyökkaros napellenző Nova

A ponyvák anyaga viszont plusz funkciókkal is rendelkezhetnek. Az UV-védelem az egyik legfontosabb, hiszen megfelelő védekezés nélkül akár 10 perc alatt is leéghetnek az erkélyen vagy kertben tartózkodva. Az UV védelemmel ellátott ponyváknak köszönhetően viszont nem csak a felnőttek, de a gyerekek is bátran tartózkodhatnak a szabad levegőn.

További előnyük a könyökkaros napellenzőknek, hogy bizonyos anyagok képesek nagy mennyiségű víz megtartására is, így nem kell félni, hogy ha hirtelen zivatar alakul ki és nem tartózkodnak otthon. Egyes szövetek ugyanis képesek 320 mm-es vízmennyiséget is megtartani. A napellenzők továbbá esztétikailag is képesek növelni az erkélyek vagy teraszok látványvilágát.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!