Napellenzővel a nyár hőség ellen a Baranya megyei Szentlőrincen

műanyag nyílászáró, műanyag nyílászáró csere, műanyag ablak, műanyag ablak csere, nyílászáró csere, ablak csere
Igényel karbantartást a harmonika ajtó a Pest megyei Szigetszentmiklóson?
2020-08-09
Milyen külső árnyékolók használhatóak a Somogy megyei Balatonbogláron?
2020-08-16
Összes

Napellenzővel a nyár hőség ellen a Baranya megyei Szentlőrincen

napellenző, könyökkaros napellenző, árnyékoló, árnyékkolók

Ki ne szeretne nyáron kiülni a teraszra vagy kifeküdni a kertbe és csak lazítani? Igen ám, de a nyári meleg, a leégés veszélye vagy a napszúrás kockázata igencsak be tudja korlátozni a lehetőségeinket és sokan inkább bent maradnak a lakásban és elbújnak a tűző nap elől.

Persze erre is van megoldás, akár az olyan Baranya megyei településeken is, mint amilyen Pécs, Komló, Mohács, Szigetvár, Siklós, Szentlőrinc, Kozármisleny, Harkány, Pécsvárad, Bóly, Sásd, Sellye, Villány, Mágocs, Bikal vagy Szászvár.

Nem kell lemondanunk a szabadban töltött órákról, csak azért mert erősen tűz a nap. Egyszerűen csak be kell szereznünk egy napellenzőt, amit a terasz vagy az erkély fölé szerelhetünk, és már évezhetjük is a kellemes pihenést a szabad levegőn.

Napellenzőből is számos fajta létezik, amiket az otthonunkhoz vagy a kertünkhöz tudunk igazítani. Választhatunk szabadon álló megoldást, de olyan napellenzőt is, amit a falhoz tudunk rögzíteni, és amikor szükségünk van rá, kinyitjuk, amikor pedig nem használjuk, egyszerűen csak becsukjuk.

Természetesen ehhez a fajta napellenzőhöz bizonyos feltételeknek kell megfelelni, vannak bizonyos kizáró tényezők, ugyanakkor a legtöbb esetben kivitelezhető a felszerelésük. Családi házak, erkélyek, kerthelyiségek, de még vendéglátó ipari és szállodai létesítmények esetén is használhatóak a napellenzők.

Mit érdemes tudni a könyökkaros napellenzőről?

Egy jó minőségű napellenző rengeteg pozitív tulajdonsággal bír, ami miatt érdemes ezek mellett dönteni. Sokan persze úgy gondolják, hogy beszereznek egy olcsó, leszúrható napernyőt és kész, de számos érv szól amellett, hogy egy igazán jó, minőségi könyökkaros napellenzőbe ruházzunk be.

Egy egyszeri befektetésről van szó, ami stabilabb és masszívabb, mint az olcsóbb megoldások. A napellenző ponyva általában UV védelemmel ellátott anyagból készül, ami megvéd minket a káros napsugaraktól és a ponyvát sem károsítja.

napellenző, könyökkaros napellenző, napellenző Nova, könyökkaros napellenző Nova

Méret tekintetében is nagyon széles körben mozog a kivitelezés lehetősége, akár egy ötször öt méteres teraszt is le lehet árnyékolni, és kellemes időtöltést biztosítani a legnagyobb melegben is.

Szabályozhatjuk, hogy mennyire akarjuk kihúzni a ponyvát, de akár a dőlésszöget is beállíthatjuk. Választhatunk kézi meghajtású napellenző fajtát, de beépített motoros megoldás is létezik, sőt, manapság már az okos otthon megoldásoknak hála távolról szabályozni is tudjuk, így egy hirtelen jött vihar esetén akár a munkahelyünkről is vezérelhetjük a napellenzőt.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!