Mit kell tudni a maxi redőnyökről a Bács-Kiskun megyei Solton?

napellenző, könyökkaros napellenző, napellenző Nova, könyökkaros napellenző Nova
Napellenzők tisztán tartása a Komárom-Esztergom megyei Dorogon
2019-09-18
harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak
Minden, amit a harmonika ajtókról tudnunk kell a Pest megyei Halásztelken
2019-09-25
Összes

Mit kell tudni a maxi redőnyökről a Bács-Kiskun megyei Solton?

műanyag nyílászáró, műanyag nyílászáró Oroszlány, műanyag ablak, műanyag ablak Oroszlány, műanyag nyílászárók, műanyag ablakok

Maxi redőnynek hívjuk a hagyományos, többszárnyas műanyag ablakra épített, régi tokba szerelhető redőnyt. Ha nem szeretnénk ablakot cserélni, vagy meg vagyunk elégedve a régi hármas típusú ablakaink méretével, akkor nekünk a maxi redőnyre van szükségünk az olyan Bács-Kiskun megyei településeken is, mint amilyen Kecskemét, Baja, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kalocsa, Kiskőrös, Kiskunmajsa, Tiszakécske, Lajosmizse, Jánoshalma, Kecel, Kunszentmiklós, Soltvadkert, Bácsalmás, Solt, Kerekegyháza, Szabadszállás, Izsák, Mélykút, Tompa, Dunavecse vagy Hajós.

Ennél a típusnál a redőnyléc formája enyhén ívelt, emiatt egy stabil, könnyen kezelhető egységet képez műanyag ablakaink védelmére. Ez a fajta stabil, zárt redőnyt típus hatékonyan megakadályozza a betöréseket és távol tartja a kíváncsiskodó tekinteteket.

A maxi műanyag redőny kitűnő zajvédelmet biztosít az otthonuknak. Kiváló hőszigetelő tulajdonsága miatt a téli fűtés számlán is jelentős összeget tudunk megspórolni vele.

Mindenképp érdemes olyan csapatot megbízni a régi fa redőnyeink maxi redőnyre való cserélésére, akik egy összeszokott csapatként egy emberként tudnak mindent megoldani. Ezzel nem kell nekünk sem bontani, sem utómunkálatokhoz kőművest fogadni. Igényünknek megfelelően kérhetjük a redőnyt műanyag vagy alumínium kivitelben is.

Műanyag vagy alumínium redőny?

Az alumínium redőnyök hátrányai közé tartozik sajnos a magasabb árfekvés. Ezek minden esetben drágábbak, mint a műanyag változatok, viszont sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, és csendesebb a működésük is.

Tehát idő-ár arányban ugyanolyan áron szerezhetőek be az alumínium redőnyök, mint bármelyik másik árnyékolástechnikai eszköz. Mivel az alumínium lamellák egy különleges habbal vannak feltöltve, ezért a hőszigetelési tulajdonságuk sokkal kiemelkedőbb, mint a műanyagoké. Nem rozsdásodik, könnyedén ellenáll az időjárási körülményeknek.

A műanyag redőny változatokat leginkább a kedvezőbb áruk miatt választják az emberek. A műanyag redőnyök hátrányai közé sorolható, hogy csak 10-13 évig lesznek tökéletes minőségűek.

redőny, műanyag redőny, alumínium redőny, vakolható tokos redőny, maxi redőny

Ennyi idő elteltével hajlamosak elszíneződni, töredezni, felhólyagosodni. Viszont ha sürgősen kedvező áru megoldásra van szükségünk, akkor mindenképp megéri a műanyag redőnyt választani, csak szem előtt kell tartani, hogy 10-15 év múlva újra be kell ruházni egy új redőnyre. Mindkét típus elérhető már motoros változatban is, így ha eddig az idősebb rokonaiknak, vagy a gyerekeknek gondot okozott a használatuk, akkor ezzel ez a probléma is kiküszöbölhető lesz.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!