Miért váltsunk régi fa redőnyről korszerű műanyag redőnyre a Zala megyei Pusztamagyaródon?

bejárati ajtó
Milyen bejárati ajtót érdemes választani a Tolna megyei Dombóváron?
2019-11-13
műanyag ablak, műanyag ajtó, műanyag nyílászáró
Ablak és szín trendek a Fejér megyei Bodajkon
2019-11-20
Összes

Miért váltsunk régi fa redőnyről korszerű műanyag redőnyre a Zala megyei Pusztamagyaródon?

redőny, műanyag redőny, alumínium redőny, vakolható tokos redőny, maxi redőny

A 90-es évek árnyékolástechnikája a fa redőnyöket részesítette leginkább előnyben. A lécelemekből álló redőnyök népszerűségét, megbízhatóságát és tartósságát mi sem bizonyítja jobban, hogy még mindig megtalálhatóak a régebbi házak ablakain.

Korszerűtlensége miatt azonban kevés védelmet nyújt az időjárás viszontagságaitól vagy a maximális fényvédelemtől, érdemes tehát időben kicserélni ezeket az antik redőnyöket. Mikor lehetnek biztosak, hogy cserére van szükség?

Az egyik legbiztosabb pont a lécek állapotának feltérképezése. A korhadt vagy sérült lécek, amelyeket már javítani sem lehet egyértelműen kidobásra valóak. További fontos jel lehet még a redőnyök nehézkes felhúzása és a lécelemek darabjaira bomlása.

A könnyebben kezelhető alumínium vagy műanyag redőny tökéletes választás lehet a probléma orvoslására. Érdekesség, hogy egyes esetekben nem szükséges a teljes árnyékolás technika cseréje, hiszen bőven elegendő a redőnypalást cseréje, ha más alkatrésszel nincs probléma.

A korszerű műanyag redőnyök pedig egyre népszerűbbek az olyan Zala megyei településeken is, mint amilyen Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely, Lenti, Zalaszentgrót, Hévíz, Letenye, Zalalövő, Pacsa, Zalakaros, Pusztamagyaród, Nova vagy Bak.

Korszerű műanyag redőnyök világa

Miért válasszunk mégis műanyag redőnyt? A korszerű műanyag redőnyök előnye a könnyebb felhúzás is, hiszen a korábbi, elvetemedett fatengely kicserélésével, egy jóval korszerűbb mechanikára tesznek szert.

műanyag nyílászáró, műanyag nyílászáró Oroszlány, műanyag ablak, műanyag ablak Oroszlány, műanyag nyílászárók, műanyag ablakok

A korszerű műanyag redőnyöknek köszönhetően nem csak a fényt leszünk képesek sikeresen kizárni, de a külső hőmérséklet beáramlását is képessé válunk korlátozni. Ezzel nem csak a fűtésen tudunk spórolni, de a nyári villanyszámlán is, hiszen a légkondicionálót is kevesebbszer kell használni.

Mozgatását tekintve választhatunk egyszerű kézi gurtnis vagy motoros, elektromos mozgatással működtethető műanyag vagy alumínium redőnyöket is. A motoros megoldásnak köszönhetően időzíthetővé válhatnak a redőnyök leengedése, amely biztonságtechnikai szempontból is előnyössé válthat.

Egy hosszabb üzleti út vagy nyaralás során a redőnyök automatikus le és fel mozgatásával azt az érzetet lehet kelteni, hogy az épület lakott.

Egy korszerű műanyag vagy alumínium redőny tehát nem csak fény és hő védő szereppel rendelkezhet, de biztonságtechnikai védelemmel is. Legyen az betörésvédelem, vagy vihar okozta esetleges kár megóvásában.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!