Miért válasszunk szekcionált garázskaput a hagyományos megoldások helyett a Vas megyei Őriszentpéteren?

fa ablak, fa nyílászáró, fa ablakok, fa nyílászárók, fa ajtó, fa ajtók
A fa ablak tényleg drágább, de jobb is az olyan Fejér megyei településen, mint Csákvár?
2020-08-26
műanyag nyílászáró, műanyag nyílászáró Oroszlány, műanyag ablak, műanyag ablak Oroszlány, műanyag nyílászárók, műanyag ablakok
Milyen előnyei vannak a minőségi árnyékolóknak a Veszprém megyei Balatonalmádiban?
2020-09-02
Összes

Miért válasszunk szekcionált garázskaput a hagyományos megoldások helyett a Vas megyei Őriszentpéteren?

garázskapu, szekcionált garázskapu, garázsajtó, szekcionált garázsajtó, eurodoor

Egy garázs akkor biztonságos, ha zárható is. Régen ajtókat vagy kapukat tettek a garázsokra, amik ugyan zárhatóak voltak, de például a szigetelés sok esetben már átugorhatatlan akadály volt ezeknek a garázskapuknak.

Emellett sok helyet foglaltak, mind a garázsból, mind az előtte lévő térből, ami nem volt praktikus. Ezért sok helyen nem is lehetett szó garázsról, mert túl sok helyet vett el az amúgy is kicsi udvarból.

Manapság azonban ezekre a problémákra létezik egy jó megoldás, a szekcionált garázskapu, ami többféle anyagból kérhető, és igazán helytakarékos.

A szekcionált garázskapuk roppant népszerűvé váltak az olyan Vas megyei településeken is, mint amilyen Szombathely, Sárvár, Kőszeg, Körmend, Celldömölk, Szentgotthárd, Vasvár, Bük, Vép, Csepreg, Répcelak, Jánosháza vagy Őriszentpéter.

A szekcionált garázskapukat a garázs mennyezetére szerelik, és oda is húzzák fel, amikor kinyílik, így rengeteg helyet meg lehet spórolni, mivel sem a garázs oldalából, sem a garázs előtti részből nem vesz el helyet.

Emellett kérhetjük szigetelt kivitelben is a szekcionált garázskapukat, így nem kell attól félnünk, hogy a garázs miatt megugrik a gázszámla. Ami szintén pozitívum, hogy motoros nyitást is kérhetünk, így csak egy távirányítóra van szükségünk a nyitáshoz, de akár az okosotton hálózatra is ráköthetjük, és mobilunkkal vezérelhetjük a szekcionált garázskapunkat.

Minden garázshoz lehet szekcionált garázskaput felszerelni?

Mielőtt elszaladnánk az első céghez, akik garázskapukkal foglalkoznak, és gyorsan megrendelnénk a legszebb színűt, amit találunk, nézzünk utána, hogy egyáltalán felszerelhető-e a mi garázsunkhoz.

Vannak bizonyos kizáró tényezők, mint például a túl alacsony mennyezet, amik miatt lehet, hogy egyedi megoldásra lesz szükség. Érdemes olyan céget felkeresni, akik nem csak forgalmazzák a szekcionált garázskapukat, hanem felméréssel és beépítéssel is foglalkoznak, így nem érhet minket meglepetés.

garázskapu, szekcionált garázskapu, garázsajtó, szekcionált garázsajtó, eurodoor

A szekcionált garázskapu többféle kivitelben létezik, lehet széles vagy keskeny bordázat, faerezet, de szín tekintetében is nagyon széles a termékpaletta.

Esztétika tekintetében csak a képzeletünk és persze a pénztárcánk szabhat határt. A szigetelésből is többféle létezik, mindenképp olyan szekcionált garázskaput válasszunk, aminek magas a hőszigetelési minősítése, mert ez nem egységes.

Mindenképp minőségben gondolkozzunk, akár anyag, akár kivitel tekintetében, hiszen így lesz igazán tartós a végeredmény.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!