Miért válasszon harmonika ajtót otthonába a Zala megyei Zalakaroson?

Kiegészítők fontossága ablakcsere alkalmával a Tolna megyei Pakson
2019-10-06
műanyag ablak, műanyag nyílászáró, műanyag ablakok, műanyag nyílászárók
Milyen garázskaput válasszon a Fejér megyei Abán?
2019-10-13
Összes

Miért válasszon harmonika ajtót otthonába a Zala megyei Zalakaroson?

harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak

A harmonika ajtó az egyik legpraktikusabb térelválasztó az otthonokban, irodákban stb. Nem csak a helytakarékosság végett, de pénztárcabarát mivoltából is.

Nem csoda, hogy számos helyen fellelhetőek a harmonika ajtók, így az olyan Zala megyei településeken is, mint amilyen Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely, Lenti, Zalaszentgrót, Hévíz, Letenye, Zalalövő, Pacsa, Zalakaros, Pusztamagyaród, Nova vagy Bak.

Tévhit, hogy csak fehér műanyagból készülhetnek a harmonika ajtók, ugyanis már olyan kivitelezések is megtalálhatóak a piacon, amelyek elegáns mivoltukból akár irodákba, éttermekbe, rendelőkbe is bátran használhatóak. Nem keltik az olcsóság érzetet, az ablakokkal felszerelt kategóriák pedig alig különböznek más ajtótársuktól.

Anyagukat tekintve a harmonika ajtók készülhetnek a megszokott műanyagból, fából vagy akár műbőr-fém kombinációból is. További előnye a harmonika ajtónak, hogy a már meglévő ajtótokokba is beszerelhetőek, de szinte bárhova felszerelhetőek a megfelelő alkatrészek mellett.

Hova érdemes harmonika ajtókat választani? Egyértelműen bárhová, hiszen a dizájnt tekintve, legkülönfélébb lakberendezési stílusoknak is tökéletesen megfelelnek.

Fontos tudnivalók a harmonika ajtókról

A harmonika ajtók legfőbb jellemzője, hogy könnyen kezelhetőek és nagy segítséget nyújthatnak azok számára, akik helyhiány végett más ajtótípust nem tudnak beszerelni. Nem csak térelválasztó, hiszen beltéri ajtóként is tökéletesen funkcionál.

harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak

A harmonika ajtókra már ablakok is kérhetőek, amelyek nem csak a fényt engedik át, de a lamellákba épített ablakok küllemre is jól mutatnak. Beszerelést tekintve, ha meglévő ajtótokba kerül, akkor 30-40 perc alatt elvégezhető, ha nincs ajtótok, akkor egyértelműen a hely kialakításától függ. Az ajtó nyitását tekintve, kívülről és belülről is nyitható a kilincsek segítségével, a nyitási irányt pedig a vásárló döntheti el.

Ha a megrendelő igényt tart rá akkor zárszerkezet is beszerelhető a harmonika ajtóba. Karbantartást tekintve a harmonika ajtó minimális törődést igényel, elegendő a tisztítószeres vízzel való áttörlése és a sínek időnkénti szilikon spray-el való átfújása. A harmonika ajtó tehát mindenki számára kiváló választás lehet és nem csak a helyszűkében vagy pénzszűkében lévőknek.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!