Miért válasszanak zsalugátert a műanyag ablakaikra Fejér megyei Adonyban is?

napellenző, könyökkaros napellenző, napellenző Nova, könyökkaros napellenző Nova
Újra hódítanak a napellenzők a Zala megyei Nován is!
2019-12-25
szalagfüggöny, szalagfüggönyök, árnyékolás, árnyékolástechnika
A szalagfüggöny kis és nagy lakásokban is tökéletes választás lehet a Vas megyei Körmenden is!
2020-01-01
Összes

Miért válasszanak zsalugátert a műanyag ablakaikra Fejér megyei Adonyban is?

zsalugáter, zsalugáter Kalocsa, műanyag ablak, műanyag nyílászáró, Zalaegerszeg, műanyag ablakok Zalaegerszeg, műanyag nyílászárók

A zsalugáterek már önmagukban olyan esztétikai képet nyújtanak, amellyel könnyedén megválaszolható a kérdés, hiszen a mediterrán vagy épp népi hangulatot idéző árnyékolók olyan látványelemei lehetnek az épületeknek, amelyet egyetlen más árnyékoló technika sem képes nyújtani.

Ez pedig nyilván számít az olyan Fejér megyei településeken is, mint amilyen Székesfehérvár, Dunaújváros, Mór, Sárbogárd, Bicske, Gárdony, Ercsi, Enying, Polgárdi, Pusztaszabolcs, Martonvásár, Velence, Csákvár, Rácalmás, Aba, Bodajk, Adony vagy akár Lovasberény.

A zsalugáterek az anyagukat tekintve főként fából készülnek, amik csak fokozza a zsalugáterek eleganciáját és esztétikus megjelenését. Érdekesség, hogy Magyarországon főként falvakban voltak ismertek ezek az árnyékolástechnikák, amelyeket legtöbbször népi motívumokkal díszítettek, nem hiába maradt meg sokakban népi megoldásként a zsalugáter alkalmazása.

Manapság a zsalugáterek az alapanyagukat tekintve több változatban is megtalálhatóak. Alumínium, fa és műanyag zsalugáterek is megtalálhatóak ma már a piacon. Tartósságukat tekintve egyértelműen az alumínium a legtartósabb zsalugáter, alkalmazásukkal garantáltan egy életen át óvhatják az otthonaikat. Az örök klasszikus mégis a faanyag, amelyet előszeretettel választanak. Miért is választják ezt az árnyékoló típust? Mert ezek árnyékoló típusok nem csak esztétikailag nyújtanak magas szolgáltatást, de a védelem szempontjából is.

A zsalugáterek előnyei

A zsalugáterek szűrt fényvédelemmel rendelkeznek, a lamellák elhelyezkedése miatt ugyanis fényt és levegőt egyaránt beengednek a lakásokba. Ezek főként azért előnyösek, mert a nyáron, éjszaka is friss levegőhöz juthatnak úgy, hogy reggel nem ébrednek szikrázó napsütésre.

Funkcióikat tekintve kétféle zsalugáter létezik, fix és mozgatható lamellás. A mozgatható típusok azoknak ajánlott, legfőképp akik szeretik meghatározni a fényviszonyokat otthonukban.

zsalugáter, zsalugáter Kalocsa, műanyag ablak, műanyag nyílászáró, Zalaegerszeg, műanyag ablakok Zalaegerszeg, műanyag nyílászárók

További előnye ezeknek az árnyékolástechnikáknak, hogy nem csak megfelelő hő és fényvédelemmel rendelkeznek, de biztonságtechnikai védelemmel is. Hatékonyan képesek megvédeni az ablakok épségét az időjárás okozta környezeti károktól, vagy a kéretlen betörőktől egyaránt. A zsalugáterek alkalmazásával tehát hatékony védelmet nyújthatnak önmaguknak, ablakaiknak úgy, hogy közben eleganciát kölcsönöznek otthonaiknak.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!