Kicsi a lakás? Tökéletes megoldás lehet a harmonikaajtó a Baranya megyei Pécsváradon is!

redőny, műanyag redőny, alumínium redőny, külső tokos redőny, vakolható tokos redőny, belső tokos redőny
Ajánlott-e a maxi redőny használata az olyan településeken, mint a Pest megyei Szigethalom?
2018-11-21
műanyag nyílászáró, műanyag nyílászárók, műanyag ablak, műanyag ablakok, műanyag ajtó, műanyag ajtók
Trükkök, amelyekkel melegebbnek tűnhet otthonunk a Somogy megyei Balatonlellén is
2018-12-05
Összes

Kicsi a lakás? Tökéletes megoldás lehet a harmonikaajtó a Baranya megyei Pécsváradon is!

harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak

Aki kis lakásban él, jól tudja, milyen az, amikor minden útban van, és mindent kerülgeti kell egész nap. Nincs ez másként az olyan Baranya megyei településeken sem, mint Pécs, Komló, Mohács, Szigetvár, Siklós, Szentlőrinc, Kozármisleny, Harkány, Pécsvárad, Bóly, Sásd, Sellye, Villány, Mágocs, Bikal vagy éppen Szászvár.

Ha megoldást keresünk, természetesen lehet az egyik a költözés, ám teljesen felesleges, ha a lakók száma egyáltalán nem indokolja a nagyobb lakást. De igen bosszantó, amikor a porszívót, a ruhaszárítót vagy éppen valamelyik kinyitott ajtót kell folyamatosan kerülgetni a lakásban.

Arról nem is beszélve, hogy este vagy éppen éjjel, folyamatosan nekimegyünk egy kinyitott ajtónak vagy éppen egy rossz helyen tárolt széknek. Szerencsére rengeteg olyan praktika létezik, melynek köszönhetően úgy alakíthatjuk ki kis otthonunkat, hogy az kényelmes, komfortos és esztétikus is legyen egyszerre.

Az egyik ilyen megoldás például az ajtókkal kapcsolatban, a harmonika ajtók, amelyek nyitott állapotban sem foglalnak több helyet, így egyáltalán nem lesznek többé útban nekünk.

Nincs több feleslegesen elfoglalt hely!

Egy hagyományos ajtó nem csak útban lehet kinyitott állapotában, de mivel mögé már sok mindent nem tudunk tenni, lényegesen le tudja szűkíteni a rendelkezésre álló teret.

Ha kicsi lakásban élünk, egy hagyományos ajtóval sokszor csak a gond van. Ha kifelé nyílik, akkor akadályoz bennünket a közlekedésben, ha befele nyílik, akkor pedig a belső térben nem férünk el tőle kényelmesen.

A harmonika ajtóval természetesen ilyen probléma nem lehet, hiszen hatalmas előnye, hogy egyáltalán nem foglal felesleges helyet.

Ez az ajtótípus egyszerűen össze tud csukódni, ha kinyitjuk, így kifejezetten praktikus kis lakások esetében. Régebben sokan ódzkodtak a harmonika ajtóktól, hiszen kinézetük eleinte nem nyújtott valami szép látványt, ám manapság már a bőséges választék áll a rendelkezésünkbe és megvásárolhatjuk mindenféle színben és méretben, hogy teljes mértékben tudjon passzolni a lakás kinézetéhez és stílusához.

Mivel rengeteg szín és kinézet közül tudunk választani a harmonika ajtók esetében, hatalmas előnye még ennek az ajtótípusnak, hogy bármely helységben tökéletesen megállja a helyét, sőt, kifejezetten esztétikus látványt is tud nyújtani.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!