Ismét hódítanak a roletták! Pénztárcabarát és hatásos árnyékolástechnikák a Pest megyei Százhalombattán

fa ablak, fa nyílászáró, fa ablakok, fa nyílászárók, fa ajtó, fa ajtók
Fa vagy műanyag ablakokat érdemes inkább választani a Bács-Kiskun megyei Szabadszálláson?
2019-12-08
műanyag nyílászáró, műanyag nyílászárók, műanyag ablak, műanyag ablakok, műanyag ajtó, műanyag ajtók
Automatizáció az árnyékolástechnika világában a Baranya megyei Pécsett is
2019-12-15
Összes

Ismét hódítanak a roletták! Pénztárcabarát és hatásos árnyékolástechnikák a Pest megyei Százhalombattán

roletta, roletta Dunaföldvár, roletta Pécs, árnyékoló, árnyékoló Dunaföldvár

A belső és külső árnyékolók választéka hatalmas. Mégis egyértelműen a roletták azok, amelyek nem csak klasszikus kedvencei lehetnek a lakásoknak, de egyben stílusos kiegészítőjük is

A roletták titka egyértelműen a széleskörű felhasználhatóságban és a stílusos megjelenésben keresendő. Nem hiába lelhetőek fel a roletták egyre gyakrabban a lakberendezési magazinok vagy blogok oldalain, hiszen nem csak hatásos árnyékoló elemei, de tökéletes dizájnelemei is lehetnek a lakásoknak.

Emiatt egyre népszerűbbek az olyan Pest megyei településeken is, mint amilyen Százhalombatta, Érd, Dunaharaszti, Budakeszi, Budaörs, Szigetszentmiklós, Dabas, Szigethalom, Törökbálint, Biatorbágy, Tököl, Ráckeve, Ócsa, Halásztelek vagy Dunavarsány.

A roletták küllemét tekintve a minimalista megjelenésen át az extrémebb kivitelezésig minden megtalálható a piacon, így bárki számára személyre szabhatóak ezek az árnyékolástechnikák.

Az elmúlt éveket tekintve a vad metál, élénk színek mellett a klasszikus hófehér, púder színek is a középpontba kerültek. Az anyagokat tekintve pedig különböző stílusok hódították meg az árnyékolástechnika piacát.

Hol alkalmazhatóak a roletták?

A válasz egyszerű, bárhol! Számtalan előnye mellett a roletták felhelyezése és helyigénye egyszerű és kicsi. Elhelyezésük szinte bárhol megoldható legyen az mennyezeti takarásokban vagy extrém kialakítású tetőterekben.

Üzemelést tekintve három fajta roletta található a piacon, rugós, gyöngyláncos vagy motoros kivitelezésű. Anyagukat tekintve alkalmazhatóak fényzáró textilek, amelyek főként a napos tájolású nyílászáróknál ajánlott, hiszen könnyedén kizárják a nem kívánt fényt. Környezetbarát kivitelben pedig már kaphatóak bambusz textilek is, melyek a natúr kollekciók gyöngyszemei.

roletta, roletta Dunaföldvár, roletta Pécs, árnyékoló, árnyékoló Dunaföldvár

A stílusos megjelenésüket tovább segíti, hogy a gyöngyláncok színét is harmonizálhatják a roletták anyagmintáival, sőt a design súlyok is könnyedén stílusra szabhatóak. A roletták továbbá könnyedén kombinálhatóak sötétítő függönyökkel, így nem csak kifinomulttá tehetik az otthonokat vagy irodákat, de a külső hőmérsékletet is könnyedén kívül tarthatják. Felhasználhatóságukat tekintve pedig bátran alkalmazhatóak irodákban, üzletekben, orvosi rendelőkben vagy az otthonokban egyaránt.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!