Így kell újjá varázsolni, poros, és foltos szalagfüggönyeinket a Veszprém megyei Berhidán

szúnyogháló, szúnyogháló Pest megye, szúnyogháló Szigetszentmiklós
Így tudjuk a legjobban távol tartani a lakásunkról a rovarokat, és a bogarakat a Vas megyei Csepregen is!
2019-03-20
műanyag nyílászáró, műanyag nyílászáró Tiszakécske, műanyag ablak, műanyag ablak Bács-Kiskun megye
Milyen funkcióval rendelkeznek valójában a kültéri, és beltéri ablakpárkányok a Győr-Moson-Sopron megyei Fertődön?
2019-04-03
Összes

Így kell újjá varázsolni, poros, és foltos szalagfüggönyeinket a Veszprém megyei Berhidán

szalagfüggöny, szalagfüggönyök, árnyékolás, árnyékolástechnika

A szalagfüggönyök egyértelműen az egyik legnépszerűbb belső árnyékolóknak számítanak napjainkban.

A szalagfüggönyök megjelenése igen elegáns, dekoratív, ezért míg jó ideig csak az irodákban, és a bankokban láthattunk ilyen árnyékolókat az ablakokon, manapság egyre többen szeretnének otthon is szalagfüggönyt használni.

A szalagfüggönyök hatalmas anyag, és színválasztéknak köszönhetően garantáltan fogunk olyan szalagfüggönyt találni, amely tökéletesen beleillik majd nappalink kinézetébe, és dizájnjába. Nincs ez másként természetesen az olyan Veszprém megyei településeken sem, mint amilyen Veszprém, Pápa, Ajka, Várpalota, Tapolca, Balatonfüred, Balatonalmádi, Zirc, Sümeg, Berhida, Devecser, Balatonfűzfő, Herend, Balatonkenese vagy akár Badacsonytomaj.

Csak a szép, tiszta szalagfüggöny mutat jól!

Nem csak a világos, de a sötétebb árnyalatú szalagfüggönyön is előbb vagy utóbb meg fog látszani a mindennapos használat, és a kosz. Ezek a szalagfüggönyök nem csak árnyékolásra, hanem térelválasztásra is alkalmazhatóak, ám természetesen csak akkor mutatnak jól, ha az makulátlan, és tiszta állapotában van.

Az nincs megadva, hogy pontosan hány havonta kell tisztítani ezeket a szalagfüggönyöket, hiszen ez több mindentől is függ, de valószínűleg szabad szemmel is látható lesz az, ha szükség van a tisztításra.

Szerencsére szuper hír, hogy ezeket a szalagfüggönyöket, egyáltalán nem nehéz újjá varázsolni, csupán néhány fontos dolgot kell fejben tartani. Ha makacs foltokat nem látunk a szalagfüggöny lamelláin, csupán a szálló por ült meg rajta, akkor célszerű egyszerűen letörölgetnünk azokat, vagy akár le is tudjuk őket porszívózni. Mivel ezek a lamellák egy speciális portaszító réteggel is el vannak látva, könnyedén el tudjuk róla távolítania port, és a szennyeződéseket, semmiképp nincs szükség sikálásra, vagy súrolásra.

szalagfüggöny, szalagfüggöny Szentlőrinc, műanyag ablak, műanyag ablak Szentlőrinc

Azonban ha azt tapasztaljuk, hogy ez már nem elegendő, akkor kipróbálhatjuk a kádas megoldást is. Arra kell csupán ügyelnünk, hogy ilyenkor a szalagfüggöny lamelláival igen óvatosan kell bánnunk, hogy ne essen semmi bajuk áztatás során.

Ha ezt a megoldást válasszuk, akkor célszerű néhány órát hagyni ázni a kellemes, meleg, mosószeres vízben ezeket a koszos lamellákat.

A tisztítás során fontos hogy ne csak a szalagfüggöny lamelláit, hanem a karnist is alaposan letisztítsuk, amelyre legtöbbször tökéletes lehet a meleg, mosószeres víz. Vigyázzunk az erős, maró hatású vegyszerekkel, hiszen ezek kárt fognak tenni a karnisban, illetve kerülni kell a különböző súrolószereket is.

Ha odafigyelünk arra, hogy megfelelően, és rendszeresen tisztítva és ápolva legyenek ezek a szalagfüggönyök, akkor sokkal hosszabb ideig tudjuk őket szép állapotukban használni.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!