Hova és mikor lehet érdemes harmonika ajtót beszereltetni a Vas megyei Celldömölkön?

műanyag ablak, műanyag nyílászáró, műanyag ablakok, műanyag nyílászárók
Lakásfelújítás előtt áll? Ezért ne feledkezzen meg a nyílászárókról a Fejér megyei Lovasberényben se!
2020-02-05
harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak
A harmonika ajtók szebbé teszik otthonunkat a Veszprém megyei Ajkán is!
2020-02-12
Összes

Hova és mikor lehet érdemes harmonika ajtót beszereltetni a Vas megyei Celldömölkön?

harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak

A nyílászárócsere minden esetben a lakásfelújítás egyik legfontosabb lépése. Egyáltalán nem mindegy hogy hova, milyen ajtót és ablakot szereltetünk be, ezért érdemes lehet beleásni magunkat kicsit jobban a témában, mielőtt megvásároljuk azokat.

Olyan lakások esetében, ahol a tulajdonos szeretne helytakarékos megoldásokat bevetni annak érdekében, hogy a lakásban kicsit több helye legyen, érdemes lehet kipróbálni a harmonika ajtókat, amelyek ilyenkor igazán praktikus megoldásnak bizonyulhatnak.

Ez igaz az olyan Vas megyei településekre is, mint amilyen Szombathely, Sárvár, Kőszeg, Körmend, Celldömölk, Szentgotthárd, Vasvár, Bük, Vép, Csepreg, Répcelak, Jánosháza vagy Őriszentpéter.

Milyen harmonika ajtót érdemes választanunk?

A harmonika ajtókat általában oda szokták javasolni a szakemberek, ahol vagy nagyon kicsi a hely áll a rendelkezésünkre, vagy egyszerűen az adott helyiségben nem használjuk sűrűn az ajtót, tehát, vagy nyitott, vagy csukott állapotában van a legtöbbet.

Míg régebben ezekből az ajtókból nem volt túlságosan sok fajta elérhető, manapság már ezekből az ajtótípusokból is hatalmas a kínálat, így a különböző vastagságok és méretek mellett, a kinézetre is nagy hangsúlyt fektettek a gyártók. Ennek köszönhetően garantáltan fogunk tudni olyan harmonika ajtót, amely tökéletesen fog passzolni az adott helyiség kinézetéhez, és stílusához.

Nem szükséges beérnünk a legegyszerűbb változattal. Ha egy kicsit extrább ajtót szeretnénk, akkor ennél a típusnál is van lehetőségünk arra, hogy különlegesebbé tegyük azt azzal, hogy valamilyen ablakot építtetünk bele.

Sokan attól tartanak attól a harmonika ajtóval kapcsolatban, hogy az használat során majd folyamatosan nyikorogni fog, minden egyes kinyitásnál és becsukásnál. Ez azonban a jó minőségű, megfelelő vastagsággal rendelkező harmonika ajtókra egyáltalán nem jellemző.

harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak

Éppen ezért, fontos megjegyezni, hogy a csupán 6 mm vastagsággal rendelkező harmonika ajtók tudnak instabilak lenni, így vásárláskor a legalább 8 vagy 10 mm-es változatot válasszuk!

A harmonika ajtók előnyei közé tartozik többek között az is, hogy mindenki egyedi igényeihez tudja igazítani az ajtó magasságát és szélességét, így szinte akárhova beszerelhető. Emellett semmilyen különlegesebb karbantartást nem igényel, tisztítása gyors, és egyszerű.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!