Ezért olyan közkedvelt még mindig a zsalugáter a Győr-Moson-Sopron megyei Pannonhalmán is

szalagfüggöny, szalagfüggöny Szentlőrinc, műanyag ablak, műanyag ablak Szentlőrinc
Ki ne emlékezne azokra a színes retro szalagfüggönyökre?! Szinte mindenhol megtalálhatóak voltak, a Veszprém megyei Zircen is
2018-10-24
beltéri ajtó, beltéri ajtó Kapuvár, bejárati ajtó, bejárati ajtó Kapuvár
Így tisztítsuk hatékonyan a műanyag ajtóinkat a Komárom-Esztergom megyei Ácson is!
2018-11-07
Összes

Ezért olyan közkedvelt még mindig a zsalugáter a Győr-Moson-Sopron megyei Pannonhalmán is

zsalugáter, zsalugáter Kalocsa, műanyag ablak, műanyag nyílászáró, Zalaegerszeg, műanyag ablakok Zalaegerszeg, műanyag nyílászárók

Talán sokan nem is gondolnák, hogy a zsalugáter még a mai napig egy igen közkedvelt árnyékolástechnikai megoldás az olyan Győr-Moson-Sopron megyei településeken is, mint Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár, Csorna, Kapuvár, Jánossomorja, Tét, Pannonhalma, Fertőszentmiklós, Fertőd, Lébény vagy Beled.

A zsalugáter nyári melegben ugyanis megfelelő hűvöst tud biztosítani a ház lakóinak, ráadásul még fel is képes dobni az otthonunkat, hiszen fantasztikus stíluselemként teszi szebbé az ablakokat. Nem csoda tehát, hogy a redőny és a napellenző mellett a zsalugáter a legnépszerűbb ma Magyarországon a családi házak körében.

Mint tudjuk, a zsalugáter és a spaletta is tömör fából készül, így stílusjegyeiben fellelhetőek a múlthoz való kötődés, mégis új köntösbe csomagolva. Az energiatakarékos és mutatós hagyományőrző árnyékolók képesek tartósan és eredményesen távol tartani a bekívánkozó napsugarakat. Ez pedig a nyári melegben igen hatékony megoldás lehet, a hűvös otthonunk megóvása céljából.

A zsalugáter szigetelő hatásaként azonban nem csak a nyári hűtési költségeket, hanem a téli fűtési költségek egy részét is megspórolhatjuk a zsalugáterek segítségével.

A zsalugáter előnyei

A minőségi fa alapanyagból készült, három rétegű felülettel rendelkező, Roto vasalattal rendelkező zsalugáterek a minőségi árnyékolástechnika csúcspontjai.

Léteznek fixen rögzített, díszítést célzó zsalugáter változatok is, amelyek nem nyithatóak, ám vannak akár egy-, akár kettő- vagy harmonikaszerűen nyitható zsalugáter típusok is, így mindenki megtalálja a maga igényeinek megfelelő zsalugátert.

zsalugáter, zsalugáter Kalocsa, műanyag ablak, műanyag nyílászáró, Zalaegerszeg, műanyag ablakok Zalaegerszeg, műanyag nyílászárók

A zsalugáterek egyes változataiba még minőségi szúnyogháló is kerül, hogy a vérszívó és más rovarokat távol tartsa otthonunktól. Pántokkal akár kivetés nélkül, külső falsíkra is szerelhetőek, de alkalmazhatjuk őket nagy méretű nyílászáróknál és íves kialakítású ablakoknál is.

A zsalugáter sokoldalúsága már a korábbi években is megmutatkozott, hiszen előszeretettel használták a régi polgári házakban, ahol még az ablakon belülre helyezték el a szerkezetet.

Ez a módszer egyre inkább jön újra divatba, hiszen különleges stílust kölcsönöz otthonunknak és így a fa anyag is védve van a külső időjárási viszontagságoktól. A zsalugáter minden más árnyékolónál jobban zár, jól véd a külső zajtól és kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal is bír.

A borovi fenyőből, vörösfenyőből vagy tölgyből készült zsalugáter változatok élettartama akár több évtizedre is tehető.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!