Ezért ilyen népszerűek a szekcionált garázskapuk a Bács-Kiskun megyei Mélykúton

redőny, műanyag redőny, alumínium redőny, külső tokos redőny, vakolható tokos redőny, belső tokos redőny
Az árnyékolástechnika múltja és jelene a Komárom-Esztergom megyei Táton
2020-02-19
Fix keretes szúnyogháló, szúnyogháló
Repülő csótányoktól rettegnek Budapesten, így védekezhetünk ellenük a Pest megyei Dunaharasztiban
2020-02-26
Összes

Ezért ilyen népszerűek a szekcionált garázskapuk a Bács-Kiskun megyei Mélykúton

Manapság a helytakarékosság az elsődleges szempont, ha építkezünk és felújítunk, hogy a rendelkezésre álló helyet, minél jobban kihasználhassuk.

Nincsen ez másképpen a garázsokkal sem. A fészerek, autógarázsok és műhelyek ezért választják előszeretettel a szekcionált garázskapus megoldást. Ezek a nyílászárók ugyanis nem csak helytakarékosak, de látványosak, kényelmesek és biztonságosak is egyben. Ráadásul ár-érték arányban szinte verhetetlenek a piacon.

Ennek köszönhető a szekcionált garázskapuk népszerűsége az olyan Bács-Kiskun megyei településeken is, mint amilyen Kecskemét, Baja, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kalocsa, Kiskőrös, Kiskunmajsa, Tiszakécske, Lajosmizse, Jánoshalma, Kecel, Kunszentmiklós, Soltvadkert, Bácsalmás, Solt, Kerekegyháza, Szabadszállás, Izsák, Mélykút, Tompa, Dunavecse vagy Hajós.

A legtöbben, ha garázst építenek vagy felújítanak, rá kell jönniük, hogy a kézzel kinyitott garázskapuk rendkívül körülményesek és időigényesek. A napi rutinba sokaknak nem fér bele ennyi felesleges kör.

A kifelé vagy befelé nyíló kapuk pedig nagyon sok helyet foglalnak. Megoldásként egyedüliként a tetőre, láthatatlan módon, motorikusan felhúzódó garázskapuk jöhetnek szóba. A garázskapu legpraktikusabb megoldásaként függőleges irányba nyílik és helytakarékos módon a mennyezet alá húzódik fel. Bár léteznek manuális változatok is, rendszerint távirányítású, motorikus megoldásokat szoktak manapság az ügyfelek beszereltetni.

A szekcionált garázskapuk előnyei

Ezeket a kialakításokat azért is választják olyan sokan, mert sokkal több hely marad a garázs előtt és a garázs belsejében is, így akár szélesebb vagy magasabb autóval is könnyebben beállhatunk.

A szekcionált garázskapuk rendkívül biztonságosak és nagyszerű szigetelési tulajdonsággal rendelkeznek. Ezenkívül nem csak helytakarékosak, de esztétikusak, dekoratívak és stílusosak is egyben, így bármilyen épülethez tökéletesen képesek illeszkedni.

A szekcionált garázskapukat halk és könnyed működés jellemzi, a nyitásuk során pedig nem igényelnek plusz helyet. A falra szerelt, cinkkel bevont acél keretrendszer a nem kívánt behatolások ellen is védelmet nyújt és lehetőséget biztosít a kézi és gépi reteszes ajtó nyitási megoldásra is.

A masszív szerkezet rugótörés-gátlóval, becsípődés védelemmel és vészfékkel garantálja a biztonságos üzemelést. A választható típusok között pedig megtalálhatóak a széles- és keskeny bordás, a faeres, a Ral színes és a kazettás kialakítások is.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!