Ezért éri meg alumínium redőnyt választani a Somogy megyei Siófokon

Ezeket a fa nyílászárókat érdemes választani a Baranya megyei Komlón
2020-01-22
A szúnyoghálók télen is hasznosak, a Tolna megyei Tolnán!
2020-01-29
Összes

Ezért éri meg alumínium redőnyt választani a Somogy megyei Siófokon

redőny, műanyag redőny, alumínium redőny, külső tokos redőny, vakolható tokos redőny, belső tokos redőny

Egyre többen építkeznek és újítanak fel Magyarországon, így nagyon sokan vásárolnak valamilyen műanyag vagy fa nyílászárót is. Ezekhez pedig rendszerint új árnyékolástechnikai megoldást is szoktak választani a vásárlók. A piacon számtalan megoldás található, ha sötétítésről van szó. Szóba jöhetnek a redőnyök, a reluxák, a szalagfüggönyök, a roletták, a napellenzők és a zsalugáterek is. Minden egyes árnyékolónak megvannak a maga előnyös tulajdonságai és minden helyzethez megvan a tökéletes választás.

Természetesen nincs ez másképpen az olyan Somogy megyei településeken sem, mint amilyen Kaposvár, Siófok, Marcali, Barcs, Nagyatád, Balatonboglár, Csurgó, Fonyód, Balatonlelle, Tab, Nagybajom, Lengyeltóti, Kadarkút, Zamárdi, Balatonföldvár vagy Igal.

Egy átlagos családi háznál azonban jellemzően a redőnyök a legnépszerűbbek a statisztikai adatok alapján. A redőnyök között is többféle kialakítás létezik. Így megkülönböztethetünk belső tokos és külső tokos, valamint vakolható tokos redőnyt, maxi redőnyt és alumínium redőnyt is. Azok számára, akik egy egyszerűen működtethető és csendes redőnyt keresnek, érdemes az alumínium redőny mellett dönteniük, hiszen ezek a típusok számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek.

Az alumínium redőnyök előnyei

Azon felül, hogy az alumínium redőnyök rendkívül halkan működnek és könnyen üzemeltethetőek, rendkívül jó hőszigeteléssel és hangszigeteléssel is rendelkeznek. Ideális megoldás télen és nyáron egyaránt, hogy a belső klímát minél jobban megőrizzük. Így aztán költséghatékony és energiatakarékos is egyben. Forgalmas autóutak mellett is érdemes ezt a modellt választani a zajcsökkentő hatása miatt. Ráadásul fizikai tulajdonságai miatt sokkal nagyobb biztonságot is nyújt műanyag társainál.

Az alumínium redőnyök mindenféle szélsőséges időjárási viszontagságoknak ellenállnak. Így a szélnek, hónap, esőnek, jégnek és az erős napsütésnek is. A korróziómentes alumínium alapanyag biztosítja az ellenállóságot a lamella, a tok és a sín elemeknél is, így nem igényel külön felületkezelést. A hosszú távú működése tehát garantált. Motoros és elektromos kialakításoknál pedig még kényelmesebben érhető el az otthoni komfort. Sok passzívház és okos otthon elengedhetetlen eleme ma már az alumínium redőny.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!