Egyszárnyú vagy kétszárnyú bejárati ajtót válasszunk a Bács-Kiskun megyei Izsákon?

garázskapu, szekcionált garázskapu, garázsajtó, szekcionált garázsajtó, eurodoor
Válasszanak szekcionált garázskapukat a régi elavult garázsajtójuk helyett a Komárom-Esztergom megyei Kisbéren is!
2020-01-12
mobil szúnyogháló, szúnyogháló, mobil szúnyogháló Gárdony, szúnyogháló Gárdony
Mire jó télen a szúnyogháló a Pest megyei Érden?
2020-01-19
Összes

Egyszárnyú vagy kétszárnyú bejárati ajtót válasszunk a Bács-Kiskun megyei Izsákon?

bejárati ajtó, bejárati ajtók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, fa bejárati ajtó, műanyag bejárati ajtó

Annak eldöntése, hogy valaki egyszárnyú vagy kétszárnyú bejárati ajtót választ-e, nem csak ízlés dolga. Ha már eldöntöttük, hogy fa, fém vagy műanyag bejárati ajtót építtetünk-e be, akkor már csak annak mérete korlátozhat bennünket.

Nyilvánvaló, hogy kisebb helyre nem építhetünk kétszárnyú változatot, így ebben az esetben az egyszárnyú opcióval kell beérnünk az olyan Bács-Kiskun megyei településeken is, mint amilyen Kecskemét, Baja, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kalocsa, Kiskőrös, Kiskunmajsa, Tiszakécske, Lajosmizse, Jánoshalma, Kecel, Kunszentmiklós, Soltvadkert, Bácsalmás, Solt, Kerekegyháza, Szabadszállás, Izsák, Mélykút, Tompa, Dunavecse vagy Hajós.

Azonban akkor sem kell elkeserednünk, ha álmaink lakásánál mégsem tudunk dupla bejárati ajtós kiszereléssel kalkulálni. A bejárati ajtók ugyanis nagyon széles választékban kaphatóak, így minden stílusú épülethez megtaláljuk a megfelelőt.

Mivel a leggyakrabban rendelt és beépített típus az egyszárnyú bejárati ajtó, ezért ebből igen bőséges a kínálat a piacon. Ebből is választhatunk befele vagy kifele nyíló bejárati ajtót. Azonban nem csak a típusról és a méretekről, hanem az alapanyagról is érdemes egy szakemberrel konzultálni mielőtt döntünk.

Ezeket érdemes tudni az egyszárnyú és a kétszárnyú bejárati ajtókról

Az egyszárnyú bejárati ajtóknak két fajtája van: a díszpanelos és az alapkivitelű. Míg az utóbbi típus az esztétikum szempontjából jó választás, hiszen szabadon választható és variálható, illetve akár üveggel is díszíthető, addig a díszpanelos ajtót akkor érdemes beépíttetni, ha a dekoratív megjelenés is az igényeink között szerepel. Az egyedi otthonok éke széles kínálatból választható.

műanyag ajtó, műanyag ajtók, műanyag bejárati ajtó, műanyag bejárati ajtók

A kétszárnyú bejárati ajtók szélesebb nyílásoknál alkalmazhatóak, hiszen két részből állnak és sokszor másfél vagy dupla akkora helyigényük van, mint az egyszárnyú változatoknak. Vannak szimmetrikus és aszimmetrikus elosztású bejárati ajtók, valamint fix vagy nyitható ajtószárnyas kialakítások is.

Akárcsak az egyszárnyú bejárati ajtó társaiknál, itt is dönthetünk az alapkivitel vagy a díszpanelos megoldás között. Közkedveltek iskolák, óvodák és más intézmények vagy lépcsőházzal rendelkező épületek főbejáratainál.

Legyen szó akár egyszárnyú, akár kétszárnyú bejárati ajtóról, biztosan jó döntés a strapabíró, könnyen takarítható és egyszerűen karbantartható műanyag bejárati ajtó, amelyhez számtalan kiegészítő választható. A legnépszerűbb bejárati ajtó kiegészítők közt megtaláljuk az olajfékeket, az elektromos zárakat és a gombos kilincseket egyaránt.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!