Az árnyékoló használatával spórolhat a fűtésszámláján a Komárom-Esztergom megyei Nyergesújfaluban!

műanyag ablak, műanyag nyílászáró, műanyag ablakok, műanyag nyílászárók
Műanyag ablakoknál fontos az üvegtípus és a kamraszám a Győr-Moson-Sopron megyei Mosonmagyaróváron?
2019-10-23
szalagfüggöny, szalagfüggönyök, árnyékolás, árnyékolástechnika
Szalagfüggönyök karbantartása a Bács-Kiskun megyei Kerekegyházán
2019-10-30
Összes

Az árnyékoló használatával spórolhat a fűtésszámláján a Komárom-Esztergom megyei Nyergesújfaluban!

műanyag nyílászáró, műanyag nyílászárók, műanyag ablak, műanyag ablakok, műanyag ajtó, műanyag ajtók

A fűtésszezon indulása bizony sok háztartásban okoz fejtörést és megnövekedett költségeket. A fűtésszámla sok esetben már az őszi hónapokban is magasra rúghat, ha a ház állapota nem megfelelő.

A szigetelés hiánya, régi nyílászárók mind hatalmas energiaveszteséghez vezethetnek. A háztartások nagy része ilyen paraméterekkel rendelkezik. Sok esetben a nyílászárók cseréjével is változásokat érhetnek el az energiaveszteség kapcsán, főként, ha megfelelő árnyékoló berendezésekkel látják el ablakaikat.

Az engergiatakarékos műanyag nyílászárók és a megfelelő árnyékolók fontosak az olyan Komárom-Esztergom megyei településeken is, mint amilyen Tatabánya, Esztergom, Tata, Komárom, Oroszlány, Dorog, Nyergesújfalu, Ács, Kisbér, Tát, Lábatlan, Bábolna vagy éppen Bajna.

Egy ház hő megtartása ugyanis nem csak a megfelelő szigetelésen vagy a nyílászárók minőségén múlik, de az árnyékolók használatán is. Azok az árnyékolók, amelyek képesek lezárni az ablakokat, nem csak az erős fénytől védhetik meg a belső légkört, de a külső hőmérséklettől is.

Legyen nyári kánikula vagy téli mínuszok, védelmet nyújt az időjárástól. Sok esetben tehát egy kis odafigyeléssel is képesek lehetnek az energiaveszteség visszaszorítására háztartásukban.

Nyílászárók védelme a hideg ellen

A külső védelem egyik legjobb eszköze a megfelelő árnyékoló kiválasztása. Legyen az spaletta vagy redőny biztos védelmet nyújtanak a nyári záporok, viharok ellen és a külső hőmérséklet szeszélyeitől.

A legnépszerűbb árnyékoló technika a redőny, amely nem csak kedvező ára miatt kelendő, de könnyű szerkezete miatt is. Panellakásoknál kifejezetten ajánlott árnyékoló típus. A hő megtartása szempontjából kiválóan alkalmas a külső hőmérséklet kin tartására és extrémebb időjárási viszonyok mellett az ablakok védelmére is.

műanyag nyílászáró, műanyag nyílászárók, műanyag ablak, műanyag ablakok, műanyag ajtó, műanyag ajtók

Az árnyékolók másik közkedvelt terméke a spaletta, amely újra egyre kelendőbb a piacon. A régi időket idézve hangulatossá varázsolja az épületeket. Használatát tekintve főként családi házak, illetve társasházak esetében alkalmazzák leggyakrabban.

A spaletták nem csak dekoratívak, de hatékonyan védik az ablakokat a viharoktól és szerkezetüket tekintve időtállóak is. A fa anyaga miatt azonban állandó karbantartásra szorul, ezért csak azoknak ajánlott, aki nem sajnálják rá az időt.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!