Amikor minden centi számít: helytakarékos megoldás harmonikaajtóval a Baranya megyei Szászváron!

fa ablak, fa nyílászáró, fa ablakok, fa nyílászárók, fa ajtó, fa ajtók
A fa nyílászárók védelmének fontossága a Pest megyei Dunavarsányban
2019-11-03
Aluplast Ideal 8000
Aluplast Ideal 8000, egy tökéletes műanyag ablak, passzívházakhoz a Somogy megyei Igalon is
2019-11-10
Összes

Amikor minden centi számít: helytakarékos megoldás harmonikaajtóval a Baranya megyei Szászváron!

harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak

A harmonika ajtókat általában olyan helyekre szokták beépíteni, ahol valamiért szűkében vagyunk a helynek és minden centiméter számít.

Természetesen nem a bejárati ajtókat helyettesítjük a harmonika ajtókkal, egyszerűen belső térelválasztóként vagy belső falak nyílászárójaként alkalmazzuk őket új építésű és felújítandó házak esetében is. Tipikusan jó megoldást jelenthet egy panel lakás két szobájának egybenyitásakor vagy egy régi, rozoga ajtó lecserélésekor, hogy nagyobb térhez jussunk.

Éppen ezért a harmonika ajtók nagyon népszerűek az olyan Baranya megyei településeken, mint amilyen Pécs, Komló, Mohács, Szigetvár, Siklós, Szentlőrinc, Kozármisleny, Harkány, Pécsvárad, Bóly, Sásd, Sellye, Villány, Mágocs, Bikal vagy Szászvár.

Ma már számtalan méretben, színben, mintázatban és alapanyagból is készülnek harmonika ajtók, így minden stílusú házhoz és lakáshoz megtaláljuk az ideális változatot. Tökéletes választás lehet például egy mellékhelyiség egyébként is parányi helyének maximalizálásához vagy egy amerikai konyhás nappali szétválasztásához is. A lehetőségek száma szinte végtelen. A harmonika ajtóknak pedig nem csak a helytakarékosság az egyetlen előnyük.

A harmonika ajtók változatosságot csempésznek otthonunkba

Noha sokan kételkednek a harmonika ajtók strapabírásában, mégis meglepően hosszú éveken és évtizedeken át képesek kiszolgálni a napi használatot. Az egyik legnagyobb előnye azonban a maximális helytakarékosságon kívül az egyszerű beépíthetőségük.

A költséghatékony megoldás ráadásul pénztárcabarát is, hiszen akár meglévő, régi ajtótokba is beépíthetőek. A változatos színek és stílusok miatt a lakberendezők előszeretettel ajánlják modern és klasszikus lakásokhoz egyaránt.

harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak

A harmonika ajtó tehát praktikus megoldás meglévő belső ajtók cseréjére, ha fontos a hely és az ár, de akár két tér elválasztásához is ideális. Nem csak 1-2 méteres felületen, hanem akár 4-5 méteres sávban is képes tereket elválasztani, így a magánlakások mellett éttermek és más szórakozóhelyek is gyakran alkalmazzák termeik összenyitására vagy különválasztására.

A különböző felhasználáshoz különböző vastagságú termékek javasoltak, ezért érdemes szakértő forgalmazót felkeresni, hogy a számunkra legideálisabb harmonikaajtót építhessük be.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!