Aluplast Ideal 8000, egy tökéletes műanyag ablak, passzívházakhoz a Somogy megyei Igalon is

harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak
Amikor minden centi számít: helytakarékos megoldás harmonikaajtóval a Baranya megyei Szászváron!
2019-11-06
bejárati ajtó
Milyen bejárati ajtót érdemes választani a Tolna megyei Dombóváron?
2019-11-13
Összes

Aluplast Ideal 8000, egy tökéletes műanyag ablak, passzívházakhoz a Somogy megyei Igalon is

Aluplast Ideal 8000

A passzívházak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az egész Európai Unióban és így természetesen Magyarországon is. Itthon az olyan Somogy megyei településeken is, mint amilyen Kaposvár, Siófok, Marcali, Barcs, Nagyatád, Balatonboglár, Csurgó, Fonyód, Balatonlelle, Tab, Nagybajom, Lengyeltóti, Kadarkút, Zamárdi, Balatonföldvár vagy Igal.

A németországi minősítési rendszer alapján besorolt épületek közül csak az érdemelheti ki a passzívház megnevezést, amelyekben a kellemes otthoni hőmérséklet megvalósítható kizárólag a levegő fűtésével és hűtésével annak visszaforgatása nélkül. A passzívházak alapvetően olyan önellátó épületek, amelyek kiváló hőszigetelő képességekkel rendelkeznek. Egy passzívház képes önfenntartóan üzemelni, külön fűtési és hűtési igény nélkül.

Ilyen fajta épületeket már 1990 óta építenek és azóta közel 35 000 passzívház épült Európa-szerte. A passzívház csak a legjobb alapanyagokból épülhet, hiszen a megfelelő tájolás nem elég a minősítés megszerzéséhez.

Az extra hőszigetelés, a megfelelő üvegezésű ablakszerkezet, a hőhídmentes szerkezet és a nagy hatékonyságú szellőző rendszer mindegyike egyaránt fontos elemét képezi a passzívházaknak.

Ez a legideálisabb műanyag ablak passzívházhoz

Az Aluplast Ideal 8000 a műanyag ablakok csúcsa. Az ablakszerkezet rendszerében minden megtalálható, ami biztosítja egy passzívház alapfeltételeit.

Így a kellemes hőérzethez, a minimális fűtési költséghez és az egész évben friss levegőhöz is képes hozzájárulni. Egy jó minőségű műanyag nyílászáró képes a huzat és a hideg sugárzás ellen is fellépni, de szabályozza a páratartalmat és a penészedést is.

Aluplast Ideal 8000

Az Aluplast Ideal 8000 műanyag ablak azonban még ennél is többre képes. A műanyag ablakban tömítőfelületként körbefutó stég nem csak a hőszigetelést maximalizálja, de a betörés ellen is hatékonyan véd.

Az Aluplast Ideal 8000 műanyag nyílászáró 6 légkamrás tokprofillal és 6 légkamrást szárnyprofillal rendelkezik, amelyhez háromszoros gumitömítést álmodtak meg a tervezők.

Anyagában megtaláljuk az idomacél merevítést, a Maco fokozott biztonsági vasalatot, a résszellőzőt és a hibásműködés-gátlót egyaránt. A környezetbarát technológiával készülő műanyag ablakok akár színes kivitelben is megrendelhetőek. Érdemes hát alaposabban is megnézni mire képes ez a műanyag nyílászáró, ha passzívházat szeretnénk építtetni.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!