Ablakokra szerelhető szúnyoghálók fajtái a Somogy megyei Fonyódon

műanyag ablak, műanyag nyílászáró, műanyag nyílászárók, műanyag ablakok, fa ablak, fa nyílászáró
Ismerd meg a műanyag ablak felépítését, hogy a megfelelőt választhasd a Baranya megyei Harkányban is!
2018-09-12
redőny, műanyag redőny, alumínium redőny, külső tokos redőny, vakolható tokos redőny, belső tokos redőny
A tökéletes redőnnyel valóban csökkenteni lehet a fűtésszámlát a Tolna megyei Bátaszéken is?
2018-09-26
Összes

Ablakokra szerelhető szúnyoghálók fajtái a Somogy megyei Fonyódon

szúnyogháló, szúnyogháló Jánossomorja, szúnyogháló Győr-Moson-Sopron megye, szúnyogháló műanyag ablakra, szúnyogháló fa nyílászáróra

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor reggel, jóval az ébresztőóra csengése előtt felébredünk egy légy vagy egy szúnyog röpködésére, mivel azok betévedtek az otthonunkba a nyitott ablakokon. Nincs ez másként az olyan Somogy megyei településeken se, mint Kaposvár, Siófok, Marcali, Barcs, Nagyatád, Balatonboglár, Csurgó, Fonyód, Balatonlelle, Tab, Nagybajom, Lengyeltóti, Kadarkút, Zamárdi, Balatonföldvár vagy éppen Igal.

Szerencsére egyre több ember szereltet a lakása nyílászáróira olyan szúnyoghálót, amely tökéletesen távol tartja ezeket az idegesítő betolakodókat az otthonától. Talán nincs is olyan ember, aki ne rettegne valamilyen rovartól. Van, aki a darazsakat, van, aki a pókokat vagy éppen a poloskákat szeretné kívül tudni a lakásán. Erre tökéletesen megfelelő megoldást kínálnak a szúnyoghálók, amelyek sokkal nagyobb hatékonysággal képesek kizárni a rovarokat, mint a különféle irtószerek, rovar csapdák, amelyeknek legtöbb fajtája a háziállatokra és a kisgyermekekre még igen nagy veszélyt is jelenthet.

Milyen fajta szúnyoghálót válasszunk a nyílászáróinkra?

Egyáltalán nem mindegy, milyen szúnyoghálót szereltetünk fel az ablakainkra. Lehet, hogy a kisboltban kapható, műanyag, igen kedvezményes áron kapható öntapadós szúnyoghálók, csalogatóak, de valószínű pár napon belül rá fogunk jönni, hogy bizony nem ez a szúnyogháló volt életünk legjobb döntése.

Ezek a szúnyoghálók ugyanis roppant gyenge minőségű anyagokból készülnek és a legtöbb nagyon rövid időn belül tönkre is megy. Érdemes olyan szúnyoghálót vásárolni, melyek különleges UV védelemmel vannak ellátva és erős, strapabíró üvegszálból állnak össze, melyek több éven át is tökéletesen fogják végezni a tőlük elvárt feladatot.

szúnyogháló, szúnyogháló Jánossomorja, szúnyogháló Győr-Moson-Sopron megye, szúnyogháló műanyag ablakra, szúnyogháló fa nyílászáróra

Általában háromféle szúnyogháló közül is tudunk választani. Létezik hagyományos fix szúnyogháló, melyet talán a legkedvezőbb áron tudunk beszerezni. Ezt a típust akkor válasszuk, ha nincs szükség arra, hogy a háló mozgatható legyen. A fix halók felszerelésre csak olyan nyílászárónál lehetséges, ahova kívülről hozzá lehet férni az ablakhoz.

Találkozhatunk még nyíló és toló-típusú szúnyoghálóval, amely lényegében annyiból áll, hogy az ajtóra felszerelnek egy vékony alumínium keretet, amelybe ki van feszítve a merev háló. A keret praktikusan van kitalálva, hiszen míg az egyik oldalon nyíló zsanérokkal van rögzítve az ajtóra, addig a másik oldala mágnessel fog záródni, így biztosan kint fog maradni az összes szúnyog, légy és egyéb rovar is.

A szúnyoghálók harmadik fajtájaként a mobil szúnyoghálókat szokták megemlíteni, amely a nyílászáró oldalán elhelyezkedő tokba tekeredik fel. Érdemes vásárlás előtt kikérni egy szakértő véleményét is mielőtt meghozzuk a végleges döntést.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!