Ablakcsere lépésről lépésre a Pest megyei Budaörsön

Milyen jelek utalnak arra, hogy megérett az idő a nyílászárók cseréjére a Bács-Kiskun megyei Kunszentmiklóson?
2020-06-28
Amit a szekcionált garázskapukról tudni érdemes a Baranya megyei Siklóson
2020-07-05
Összes

Ablakcsere lépésről lépésre a Pest megyei Budaörsön

redőny, műanyag redőny, alumínium redőny, külső tokos redőny, vakolható tokos redőny, belső tokos redőny

Ha elhatároztuk már, hogy kicseréltetjük az ablakainkat, érdemes olyan céget választanunk, akik a tervezéstől a kivitelezésig mindent elvégeznek számunkra, ami a nyílászáró cserével jár.

Ezzel nem csak időt, de pénzt is spórolhatunk. Ha csak egy-egy munkafolyamattal bízunk meg valakit, akkor az jóval többe is kerülhet, mintha minden művelet egy cég kezében van. Ráadásul magát az ablakot sem kell nekünk megvenni és hazaszállítani.

A legtöbb megbízható cég úgy dolgozik, hogy a telefonos egyeztetés után egy munkatársa kijön hozzánk, és felméri a terepet. Természetesen nincs ez másként az olyan Pest megyei településeken sem, mint amilyen Százhalombatta, Érd, Dunaharaszti, Budakeszi, Budaörs, Szigetszentmiklós, Dabas, Szigethalom, Törökbálint, Biatorbágy, Tököl, Ráckeve, Ócsa, Halásztelek vagy Dunavarsány.

Ez azért is hasznos, mert mi magunk bár le tudjuk mérni az ablak helyét, de nem biztos, hogy mindent figyelembe veszünk, amit ilyenkor érdemes. Egy nyílászáró szakértő pontosan tudni fogja, hogy milyen ablak tehető be a régi helyére, és abban is tud segíteni, ha esetleg mást szeretnénk, mint ami eddig volt.

A felmérés után személyre szóló árajánlatot kapunk a nyílászáró cserére. Általában mind a felmérés, mind az ajánlat díjmentes szokott lenni. Ha sikerül egyeztetni az elképzeléseket, akkor a nyílászáró cég kínálatából a legmegfelelőbb ablakot fogjuk tudni kiválasztani.

Kiszállítástól a beépítésig semmire sem lesz gondunk

Ha mindent tisztáztunk, akkor kezdődhet is a munka. Az ablakokat is kiszállítja nekünk a cég, erre sem lesz gondunk. Érdemes a holminkat azért elmenekíteni, hiszen lesz egy kis felfordulás.

A bontás az ablakszárnyak és osztások kivételével kezdődik. Ezután lekerül a párkány, majd a tokok is. Ha szeretnénk megmenteni belőlük valamit, érdemes előre szólni, mert a szakemberek nem fognak finomkodni, csak ha előre egyeztetünk velük. Ha a bontás megvan, rendbe hozzák az ablaknyílást, hogy bekerülhessen az új tok.

műanyag ablak, műanyag ajtó, műanyag nyílászáró

Az új ablaktok beállítása fontos lépés, elengedhetetlen, hogy a vízszintes és a függőleges beállítások pontosak legyenek, hiszen ezen később nem lehet módosítani. Ha a beállítás kész, jöhet a szigetelés, amit általában purhabbal szoktak végezni.

Ezután jöhetnek az ablakpárkányok, majd az ablakszárnyak beállításai is.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!