A Vas megyei Szombathely beltéri árnyékolóinak királya: reluxa

fa nyílászáró, fa nyílászáró Budaörs, fa ablak, fa ablak Budaörs, nyílászáró, nyílászáró Budaörs
Az egyik legkedveltebb alapanyag az ablak és ajtógyártásban a borovi fenyő a Fejér megyei Rácalmáson is
2019-09-04
zsalugáter, zsalugáter Kalocsa, műanyag ablak, műanyag nyílászáró, Zalaegerszeg, műanyag ablakok Zalaegerszeg, műanyag nyílászárók
Érvek a zsalugáter mellett a Veszprém megyei Balatonkenesén
2019-09-11
Összes

A Vas megyei Szombathely beltéri árnyékolóinak királya: reluxa

műanyag ablak, műanyag ablakok, ablakcsere, ablak beépítése, műanyag nyílászárók, műanyag nyílászáró, reluxa, árnyékoló, árnyékolók

Amikor nem szeretnénk kizárni otthonunkból teljesen a külvilágot, akkor a reluxa az egyik legpraktikusabb árnyékolástechnikai eszköz a számunkra. A reluxa lényege, hogy mi magunk tudjuk szabályozni a beáramló fény mennyiségét, illetve erősségét is.

Bármilyen típusú legyen is a lakóhelyünk (családi ház, panellakás, társas ház) a reluxa tökéletesen felszerelhető mindegyikbe. A reluxa ezen kívül jól alkalmazható téli kertekbe, vagy irodákba, iskolákba is. Nyáron, amikor a műanyag ablakainkat több órán keresztül folyamatosan süti a nap, a reluxák lamelláinak függőleges helyzetbe való állításával csökkenthetjük a belső hőmérsékletet is.

Éppen ezért a reluxa tökéletes választás az olyan Vas megyei településeken is, mint amilyen Szombathely, Sárvár, Kőszeg, Körmend, Celldömölk, Szentgotthárd, Vasvár, Bük, Vép, Csepreg, Répcelak, Jánosháza vagy Őriszentpéter.

A reluxa nagy előnye, hogy szaktudás nélkül, még egy barkácsolásban kevésbé jártas ember is könnyedén fel tudja szerelni. A nagy színválasztéknak köszönhetően igazán könnyen beilleszthető az összes helység stílusába. A reluxa lamellái karbantartást különösképpen nem is igényelnek, tisztításukra egy puha tollseprűvel érdemes hetente időt szánni.

A legelterjedtebb reluxa típusok az alumíniumból készült fajták. Ezen típusok mindkét irányban elforgathatóak, illetve felhúzhatóak.

A gyártás során a reluxa alumínium lamellái 25 mm méretűek, így kis helyigényük miatt bárhova felszerelhetőek. Manapság nem csak a műanyag ablakokra érdemes felszerelni a reluxákat. Egyes lakberendezők nem rég hozták divatba, hogy a reluxát amolyan térelválasztóként is alkalmazzák.

Ezt főleg kisebb lakásokba szokták előszeretettel ajánlani. A reluxa úgy képes megóvni a magánéletünket a kíváncsi tekintetek elől, hogy közben fényt enged otthonukba. Működtetésük igen egyszerű. A redőnyökkel szemben mindenképp sokkal kevesebb helyet igényelnek, illetve a kedvező áruk is a pozitívumok közé sorolhatóak.

reluxa, reluxák, reluxa Pécs

Reluxa hátrányai

Általánosságban kijelenthető, hogy a beltéri árnyékolók közül valóban a reluxa a legkedveltebb, viszont nem veszi fel a harcot a kültéri árnyékolástechnikai eszközökkel.

A redőnyök nem csak a kíváncsi tekintetek elől óvnak minket, hanem védik a műanyag ablakainkat a behatolásoktól is. Egy jól szigetelt műanyag ablak és egy jó minőségű alumínium redőny a téli fűtés számlánkon is sokat tud faragni, hiszen együtt tökéletes szigetelést adnak az otthonunknak.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!