A szúnyoghálók télen is hasznosak, a Tolna megyei Tolnán!

redőny, műanyag redőny, alumínium redőny, külső tokos redőny, vakolható tokos redőny, belső tokos redőny
Ezért éri meg alumínium redőnyt választani a Somogy megyei Siófokon
2020-01-26
Ezért a reluxa manapság az egyik legelterjedtebb árnyékolástechnikai eszköz a Zala megyei Bakon
2020-02-02
Összes

A szúnyoghálók télen is hasznosak, a Tolna megyei Tolnán!

Bár még messze van a nyári hőség és az ezzel járó szúnyog invázió, mégis érdemes pár szót említenünk a szúnyoghálókról ebben az évszakban is.

A szúnyoghálók ugyanis sokkal több mindenre képesek, mint azt elsőre gondolnánk, ami roppant fontossá teszi őket az olyan Tolna megyei településeken is, mint amilyen Szekszárd, Paks, Dombóvár, Bonyhád, Tolna, Dunaföldvár, Tamási, Bátaszék, Simontornya, Nagymányok, Gyönk, Hőgyész vagy Iregszemcse.

Általában az emberek úgy hiszik, hogy a szúnyoghálók egyetlen funkciója, hogy távol tartsa a vérszívó állatkákat, ezért a téli szezonban alig akad néhány háztartás, ahová ilyen megoldást építenének be. Pedig ezek a nyílászáró kiegészítők sokkal többre képesek!

Egyesek úgy gondolják, teljesen felesleges arra a pár hónapra beépíttetni a szúnyoghálót, hiszen legfőbb nem szellőztetnek a legnagyobb hőségben, a behatoló kis vérszívókat pedig majd lecsapkodják. Azonban a szúnyogháló már nem kellene, hogy luxusnak számítson a mai világban. Rendkívül kedvező ára ellenére, nagyon sok hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Ez ma már az alapvető komfort része kellene, hogy legyen, ezért ott a helye minden háztartásban.

Ezeket érdemes tudni a szúnyoghálókról

Ma már többféle szúnyogháló is létezik. Így megkülönböztetünk hagyományos-, redőnytokba építhető, nyíló-, és toló típusú szúnyoghálókat. Vannak azonban mobil, fix keretes és peremes kialakítások is. Ráadásul nem csak ablakokra, hanem ajtók elé, nyíló szúnyogháló is felszerelhető.

szúnyogháló, műanyag nyílászáró, műanyag ablak, fix keretes szúnyogháló, fa ablak

A szúnyoghálók segítségével megszabadulunk az idegesítő bogaraktól, az őket irtó vegyszerektől egyaránt. Ezek a rovarok pedig nem csak nyáron, hanem télen, tavasszal és ősszel is ellephetik az otthonunkat. Gondoljunk csak a poloska invázióra, a katica sereg betelepedésére vagy arra a sok pókra és molylepkére, akik otthonunkban keresnek menedéket a rossz idő elől.

A szúnyogháló egy plusz nehezítés a betörőknek, így plusz biztonsági réteg családunknak a behatolók ellen. A szúnyoghálók pedig nem csak az élőlényeket, hanem a szemetet, port, leveleket és más allergizáló anyagokat is kint tart. Egyes szúnyoghálók még speciális UV védelemmel is el vannak látva. A sokféle kialakítás között pedig biztosan mindenki megtalálja majd a saját stílusának és igényeinek megfelelő változatot.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!