A szalagfüggönyök a szivárvány minden színében a Zala megyei Keszthelyen is

Hogyan védjük otthonunkat a nyári hőség ellen a Tolna megyei Hőgyészen?
2020-07-12
műanyag ablak, műanyag ablakok, műanyag nyílászáról, műanyag nyílászárók
Tényleg környezetbarát a műanyag ablak, vagy ez csak reklámfogás? Tudja meg Ön is a Vas megyei Jánosházán
2020-07-19
Összes

A szalagfüggönyök a szivárvány minden színében a Zala megyei Keszthelyen is

szalagfüggöny, szalagfüggönyök, árnyékolás, árnyékolástechnika

Ha azt halljuk, hogy szalagfüggöny, sokaknak az orvosi rendelő vagy az ügyvédi iroda jut róla az eszébe, semmiképp sem az, hogy a saját otthonukba is szeretnének ilyesmit.

Ez persze nem véletlen, hiszen sokáig csak ilyen környezetben találkozhattunk az ilyen fajta árnyékolókkal, mint a szalagfüggöny. Az elmúlt években azonban egyre jobban teret hódított magának a szalagfüggöny az otthonokban is, mivel a megszokott fehér szín helyett manapság már bármilyen színben kérhető, így csak az izésünk szabhat határt.

Éppen ezért vált oly népszerűvé a szalagfüggöny az olyan Zala megyei településeken is, mint amilyen Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely, Lenti, Zalaszentgrót, Hévíz, Letenye, Zalalövő, Pacsa, Zalakaros, Pusztamagyaród, Nova vagy Bak.

De nem csak a színek tekintetében lehet változatos egy szalagfüggöny.

Azon túl, hogy a szivárvány bármelyik színében beszerezhetjük, az alapanyag és a mintázat tekintetében is kiszélesedett a szalagfüggöny választék.

Léteznek persze hagyományos, de drapp hatású és különböző mintázattal ellátott szalagfüggöny típusok is. Természetesen egy szalagfüggöny esetében inkább a szín a fontos, és nem feltétlen a mintázat, hiszen a szín fogja meghatározni, hogy mennyire illeszkedik a falak vagy az ablak árnyalatához.

Ez nagyban hozzá fog járulni a szoba atmoszférájához, és persze jó árnyékolóhoz méltón a szoba hőmérsékletének a szabályozását is nagyban befolyásolja egy szalagfüggöny.

A szalagfüggönyök előnyiről

Persze nem csak azért érdemes szalagfüggönyt választani árnyékolónak, mert szép a színe, hiszen a függöny vagy a zsalugáter is lehet bármilyen színű. A szalagfüggönynek a változatos megjelenésen túl számos más előnyei is van.

A beeső fény mértéket nagymértékben fogjuk tudni szabályozni és akkor is használható, ha nagyméretű nyílászárókról van szó. Jó árnyékolóhoz méltón megvéd minket a kíváncsi tekintetektől, akár nappal, akár éjszaka és persze nagyban befolyásolja a lakás hőmérsékletét is.

szalagfüggöny, szalagfüggönyök, árnyékoló, árnyékolók

Ami szintén jó tulajdonsága a szalagfüggönyöknek, hogy könnyen tisztíthatóak, és egyszerűen felszerelhetőek. Kevesebb ideig tart a beszerelés, mint mondjuk egy reluxa esetében, és nem is igényel komolyabb előkészítést sem, legyen szó plafonra vagy falra szerelt kivitelről.

Emellett az ára is kedvező, nagyon jó ár-érték arányt képvisel az árnyékolók piacán. Többféle vezérlési mód is létezik, kérhetjük zsinórzattal, motorizálva kapcsolóval, alkonykapcsolóval, de távirányítós vagy komputerrel irányítható kivitelben is.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!