A szalagfüggöny kis és nagy lakásokban is tökéletes választás lehet a Vas megyei Körmenden is!

zsalugáter, zsalugáter Kalocsa, műanyag ablak, műanyag nyílászáró, Zalaegerszeg, műanyag ablakok Zalaegerszeg, műanyag nyílászárók
Miért válasszanak zsalugátert a műanyag ablakaikra Fejér megyei Adonyban is?
2019-12-29
napellenző, könyökkaros napellenző, napellenző Nova, könyökkaros napellenző Nova
A napellenzők segítségével történő hőszabályozás évszaktól függetlenül a Veszprém megyei Pápán is
2020-01-05
Összes

A szalagfüggöny kis és nagy lakásokban is tökéletes választás lehet a Vas megyei Körmenden is!

szalagfüggöny, szalagfüggönyök, árnyékolás, árnyékolástechnika

A leggyakoribb irodai, hivatali vagy orvosi árnyékolástechnika elemek egyértelműen a szalagfüggönyök. Nem csak letisztult és stílusos megjelenésük végett, de pénztárcakímélő tulajdonságuk miatt.

Az irodákban megszokott nagy ablakfelületeket ugyanis jóval költségesebb lenne árnyékolni, ha mindenhova redőnyöket szerelnének. A szalagfüggönyök használatával azonban maximálisan eleget tehetnek a fényvédelemmel szemben.

Ez igaz ugyanúgy az olyan Vas megyei településekre is, mint Szombathely, Sárvár, Kőszeg, Körmend, Celldömölk, Szentgotthárd, Vasvár, Bük, Vép, Csepreg, Répcelak, Jánosháza vagy Őriszentpéter.

A szalagfüggönyöket, felhasználtságukat tekintve mára már egyre többen alkalmazzák otthonukban is, hiszen kiváló térelválasztó elemek és árnyékolástechnikák egyaránt. Kis lakásokban sűrűn előforduló jelenség, hogy egy térben található a nappali és a hálószoba is.

A vendégek fogadásánál elkerülhetetlen, hogy lássák az ágyukat vagy ráüljenek. Ez könnyedén kiküszöbölhető szalagfüggönyök alkalmazásával, amellyel elzárhatják az alvóhelyiségeket a kíváncsi tekintetektől. Kis és nagy terekben is bátran alkalmazhatóak tehát ezek az árnyékolástechnikák.

Szalagfüggönyök további előnyei

A szalagfüggönyök sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy rengeteg színben és mintával megtalálhatóak a piacon. A szalagfüggönyök így nem csak hatékony árnyékolástechnikák, de modern dizájnelemek is, amelyek garantáltan feldobják az otthonukat.

Kisebb és nagyobb lakásokban is egyaránt alkalmazhatóak a szalagfüggönyök, hiszen kis helyigénnyel rendelkeznek. Alkalmazásuk akár radiátor mellett is történhetnek, hiszen nem forrósodnak át, ezáltal nem tűzveszélyesek.

szalagfüggöny, szalagfüggönyök, árnyékoló, árnyékolók

További előnyként mindenképp említendő az egyszerű használatuk és a fényerő mértékének szabályozása is. Tisztításuk egyszerű, speciális tisztítókefével könnyedén eltávolíthatóak a porszemcsék a szalagfüggönyök lamelláiról.

A szalagfüggönyök előnyeként említhető még, hogy tisztítás után, a vasalással sem kell bajlódni vagy attól rettegni, hogy kiégetik az anyagot, hiszen száraz portalanításnál az anyag nem gyűrődik. Mindamellett érdemes megjegyezni, hogy az anyag hullámosodásának elkerülése végett érdemes kerülni a vízzel való érintkezést, a tisztítást az erre való speciális eszközökkel vagy szakemberekkel érdemes elvégeztetni.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!