A roletták jellemzői a Baranya megyei Mágocson

napellenző, könyökkaros napellenző, napellenző Nova, könyökkaros napellenző Nova
A könyökkaros napellenzők jellemzői a Somogy megyei Zamárdiban
2019-08-21
szalagfüggöny, szalagfüggönyök, árnyékolás, árnyékolástechnika
Hogyan tisztítsuk a szalagfüggönyt a Tolna megyei Szekszárdon?
2019-08-28
Összes

A roletták jellemzői a Baranya megyei Mágocson

roletta, roletta Dunaföldvár, roletta Pécs, árnyékoló, árnyékoló Dunaföldvár

A roletta egy közkedvelt, modern, régóta elterjedt árnyékolástechnikai eszköz. A textil a széles választékának köszönhetően a beltér stílusához egyezhető.

Ezek minden esetben a legkedvezőbb tulajdonságokkal vannak legyártva. Fényálló, sötétítő, láng- és hőálló, hővisszaverő. A roletta esetében a tokot illetően is több lehetőség közül választhatunk.

Lehet tokkal, tok nélkül vagy dísztokkal kérni. Mozgatását illetően pedig lehet gyöngyláncos, tekerőkaros, motoros vagy hagyományos kézi megoldású.

A motoros típusokat minden esetben azokban a helységekben ajánljuk, ahol az ablakok magasan, elérhetetlen helyen vannak. Például előadótermek, magas belmagasságú lakások vagy tárgyaló termek.

Nincs ez másként az olyan Baranya megyei településeken sem, mint amilyen Pécs, Komló, Mohács, Szigetvár, Siklós, Szentlőrinc, Kozármisleny, Harkány, Pécsvárad, Bóly, Sásd, Sellye, Villány, Mágocs, Bikal vagy Szászvár.

A textil egy speciális műgyantás impregnálást kap, mellyel kiküszöbölhetjük a gyűrődést. Tetőtéri ablakoknál érdemes egy alupigmentált, azaz világos színt választani, így a hő visszaverési funkció is életbe lép.

Azoknál a helységeknél ahol szükség van a teljes sötétségre, érdemes vezetősínes megoldást választanunk, hiszen a síneknek köszönhetően nem fog napfény beszűrődni. Ha nincs szükség teljes sötétségre, akkor érdemes egy fényáteresztő textilt választanunk.

A roletta egyszerű és nagyszerű

A mai modern világ klasszikus kedvencévé váltak a roletták. Titka a széles körű felhasználhatóságában rejlik, hiszen minden stílus kiegészítésére alkalmas, a klasszikustól egészen a minimalista enteriőrbe beilleszthető.

Helyigénye rendkívül kicsi, kezelése pedig egyszerű. Felszerelhetjük akár közvetlenül az ablak káva felé, az oldalfalra vagy akár a mennyezetre is. Gyakran ezzel lehetőségünk van nem kívánt karnisok elrejtésére.

 

műanyag ablak, műanyag ablakok, ablakcsere, ablak beépítése, műanyag nyílászárók, műanyag nyílászáró, árnyékoló, árnyékolók, roletta

Egyszerű kezelése egy gyöngyláncnak köszönhető, mellyel rendkívül könnyedén fel- vagy éppen leengedhetjük a rolettánkat. A nyár közeledtével az otthonunk hűtésére szolgáló egyéb megoldások is csökkenthetőek lesznek (klíma, ventilátor).

Működtetése mindegyik típusnak ugyanaz. A vízszintes tengelyre feltekeredő textília végén súly, illetve vég profil található. Bármilyen állásba rögzíthetőek ezek az eszközök, így a beáramló napsugarak mennyiségét is mi tudjuk szabályozni.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!