A harmonika ajtók szebbé teszik otthonunkat a Veszprém megyei Ajkán is!

harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak
Hova és mikor lehet érdemes harmonika ajtót beszereltetni a Vas megyei Celldömölkön?
2020-02-09
Ezeket a kérdéseket tegyük fel magunknak ajtóvásárlás előtt a Győr-Moson-Sopron megyei Jánossomorján!
2020-02-16
Összes

A harmonika ajtók szebbé teszik otthonunkat a Veszprém megyei Ajkán is!

harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak

A harmonika ajtók az egyik legpraktikusabb beltéri kiegészítő elemeink és nyílászáróink is egyben. Főleg akkor érdemes a harmonika ajtókat alkalmazni, ha nincs elegendő helyünk.

Ez nem csak a kisebb panellakásokban és társas házi lakásokban fordulhat elő, hanem nagyobb, emeletes családi házakban is. A harmonika ajtók remek térelválasztók is egyben, így akár egy nagyobb szobában is kialakítható egy nyugodt sarok a segítségével, de két különálló helyiséget is minimális helyszükséglettel választ szét.

Éppen ezért is váltak olyan népszerűvé a harmonika ajtók az olyan Veszprém megyei településeken is, mint amilyen Veszprém, Pápa, Ajka, Várpalota, Tapolca, Balatonfüred, Balatonalmádi, Zirc, Sümeg, Berhida, Devecser, Balatonfűzfő, Herend, Balatonkenese vagy akár Badacsonytomaj.

A harmonika ajtók rendkívül sokféle méretben, színben és kialakításban kaphatóak, alapanyagukat tekintve pedig nem csak műanyag, hanem fa és alumínium harmonika ajtó is vásárolhatóak a piacon.

Egyes változataiba még átlátszó (pl. üveg) elemeket is kérhetünk, de különböző dekorációs elemeivel a lehetőségek száma szinte végtelen. Mivel ez az egyik legpraktikusabb térelválasztó, ezért nem csak magánlakásokban, hanem irodákban, szórakozóhelyeken és különböző intézményekben is használják a harmonika ajtókat.

A harmonika ajtók előnyei

Egy harmonika ajtó legnagyobb előnye természetesen a helytakarékossága. Segítségével akár tartósan is egybe nyitható egy-egy helyiség, de pillanatok alatt ketté is osztható. Mivel a legkülönfélébb lakberendezési stílusoknak is képes megfelelni, ezért a belsőépítészek és dizájnerek is örömmel ajánlják a modern otthonokba is a harmonika ajtókat.

A harmonika ajtó elsősorban azért közkedvelt, mert akár régi, meglévő ajtótokba is beépíthető, így öregebb otthonok felújításakor, modernizálásakor előszeretettel alkalmazzák.

harmonika ajtó, műanyag nyílászáró, műanyag ajtó, műanyag ablak

A változatos színeknek köszönhetően akár egy gardróbszekrény borsos ára is megspórolható vele, de a nagyobb helyigényű és ormótlan ajtók helyett is választhatjuk. A harmonika ajtók használatuk során nem igényelnek nagy karbantartást és könnyen tisztán tarthatóak.

Akár kamra helyiség leválasztásához is használhatóak, mivel lehetőség van lélegzős felső rész kialakítására is. A beszerelése sem igényel különösebb szakképesítést, így akár saját magunk is beépíthetjük otthonunkba.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, akkor hívja szakértőnket! Kérdezzen, informálódjon még ma! Munkatársunk várja hívását, de természetesen bármikor kérheti kollégánk ingyenes visszahívását is!